Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mängiks kah tegelikult, aga ega need oskused eriti head ole
Milliseid oskuseid sa silmas pead - mina olen konkreetset mängu mänginud Sunderlanddiga kaks kuud - kahtlen, kas mingeid oskusi siin tekkinud on. Vana CM ikka ruulis - kiirelt käis kõik!
Ja näe, tuligi kohe asi, mida mina oma vähese kogemusega ei suuda seletada. Öeldakse, et Middlesbourough pealik fineb Hasseilbainkki 2 nädala palga suuruse trahviga, sest puudus treeningult. Ja mina peaks seda kommenteerima - lähen siis vaatan. Mis ma näen - Hasseilbank on vigastatud neljaks kuuks - fitness injuresd ja condition 37%.
Ma ei saa aru? Miks visatakse murjani üle ni õelat nalja? Broken leg ja nemad tahavad et mees treeniks. Ja pole sellist kommentaari võimalik sinna panna, et mina kaebaks Mclareni või kes iganes seal trahvi määras kuhugi Üro rahukohtusse või veel hullem Brüsselisse.
Aga mina olen ainult ühe täishooaja teinud. Seda siis Manchester Unitediga of course. Sel\' hooajal sain ma Double\'i. Aga ega ma eelmiseid CMe eriti mänginud ole 01/02 sai veits mängitud, aga jah sellega mu kogemused piirduvad:P
Augusti algus ilmselt sobiks. Täiesti kindlalt läheb mul veel Hollandis hooaeg või kaks, sest ma tahan CLi võita. Kui keegi peaks igavuses vaevlema, siis story on minu halva ingliskeelega xtratimes.
Kõik huvitatud privagu mulle, siis saaba arutada asju. Eeldavatavalt lähen ma muidu täna nädalavahetuseks ära ja esmaspäeva õhtul peaks tagasi olema. Nii, et loodan, et mõni PM, siis laekunud mulle ka. Andke msn\'i aadress, kui te just juba pole mu msnis. Siis saab natukene asju arutada.
Edit: Või tegetl võite ka siin postida, siis saavad mängijad lihtsamini üksteist listi lisada.
Inglise liiga on boring karjakesi mängida. Mida vähem tiime ehk mida rohkem üksteise vastu, seda uhkem, imho! Näiteks Rootsi või Soome või Taani oleks kena... aga muus osas mul suht ükskõik kellega ja kus.
Btw, ma vist saan ka hostida, kuid tahaks enne proovida. Kui keegi viitsib (saab), siis praegu? Andke märku.
KUi teeme siis võiks teha mingit liigat, kus on tiimid võrdsemad. Selleks sobiksid suurepäraselt Skandinaavia liigad!
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Kommentaar