Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma vaatan, soovijate profiilid üle ning kui mõnel juhtub msn seal olema, siis lisan - ülejäänud andku mulle siis siin või privas.
Suurt liigat saab muidugi ka nii mängida, et võtta mõned tiimid, mis on rahaliselt teistest üle ja nendega mängimise ära keelata, kui nad just ise job offerit ei tee. Ise eelistaksin muidugi Itaalia liigat, aga konnad sobivad ka. Peaasi, et mängida saab.
Edit: Kellegil pole vist - aga tegelt saab ka kohe alustada, kuid siis ilmselt väga tihedalt mängida ei saa.
Me võiks küll jah varsti alustada, aga ainuke asi, et 12-14 ma vist kodus ei ole, aga ma arvan, et see näd.vahetus, et siis toimub see ikka...Aga \'\'hädaolukorras\'\' saan ikka koju jääda.
Nii, Aramis lisatud - ecco tuli välja, et oli mul ammu juba msnis.
Praegu on sellised kasutajad olemas:
gamer
17
ecco
siimsorokin
Indrec (kui ta mängib ikka)
riks12
Jyrka
Totti
Aramis
telekavaataja
Kelle msn\'i vaja:
waluswend
Kasvõi täna õhtu või mõni teine õhtu võiks msnis kasvõi kokku saada ning ära otsustada mis liigat mängime ja mis võistkonnad keegi saab. Pärast saab ju ka veel juurde liituda. Eks siis saab hiljem täpsustada, mingid reeglid ka kokku klopsida.
Muidugi tõenäosus, et me samal ajal kõik msni jõuame on väike, siis tuli idee, et paneks kõik siia kirja oma kolm enim eelistatud liigat. Pärast loen nt. mingid punktid kokku. 1. = 4 punni, 2. = 2 punni, 3. = 1 punni
Minu oma:
1. Itaalia
2. Prantsusmaa
3. Inglismaa
Skandinaavia liigasi ei tahaks mitte mingil juhul, sest tiime on neis liigades vähe. Siis saab pärast vaadata, mis liiga muidu võidab ning msni sattudes öeldakse mulle suurema spämmi vältimiseks, mis klubiga tahetakse mängida ja mina panen siia kirja, et näha, kes kellega mängib.
Muide, minul mitte ühtegi update peal pole ning ilmselt sedasi see ka jääb.
Edit: Paluks nt. homme õhtul kella üheksaks ära teha, kuid kui mina pole välja ilmunud, siis võite veel edasi pakkuda. Või varem, kui eelmises postituses mainitud seltsimehed oma eelistused juba ära postitavad enne.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar