Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Yahoo Fantasy! NBA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõtlesin jah laupäeva, sest meil siin ju ka välismaa mängijad (Ühendriikidest vist), kuid ka varem võib Drafti teha või siis pühapäeval - põhjused kõik samad, mis ma enne tõin.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

teex ,siis pühapäeval - nt kell 12.00 või 13.00.Ysna kindel aeg e,t ennast normi magada või mis?

Kommentaar

Selline küsimus, et kui toimub live draft, kas siis on kindlasti enda kohal viibimine vajalik?

Või piisab ka kui oled oma paigutused ette ää teinud ja saad siis vastavalt sellele oma mängijad koju?

Kommentaar

Kohalolek ei ole vajalik. Siis toimub draft sinu jaoks nagu autodraft, s.t sa ei saa ise valida mängijaid, sinu eest valib arvuti.

Kommentaar

Võibolla olex CapLoo nii kena ja teex siis ka siia yhe Fight Clubi.Siis saax joinima hakata.

Kommentaar

CapLoo võiks seda teha jah
              14 päeva on veel hooaja alguseni nii et siis saaks kõikvõimalikud seaded selleks ajaks paika panna.

p.s. haa, eelmise hooaja tulemuste põhjal õnnestub sel aastal osaleda Public liigade Winners Leagues arvestuses. nii, et hoidke alt :P

Kommentaar

Liiga settingud

Praegu on kokku lepitud siis üksnes see, et toimub live draft. Võiks ka teised põhiasjad paika panna: liiga tüüp ja suurus (võiks olla sama, mis NHLi fantasys ehk Head-to-Head ja kuni 20 tiimi), vahetuste tähtajad jne. Mängijate arv rosteris (10 põhis ja 3 pingil), statistikakategooriad (9 tükki) jm settingud võiks jääda samaks nagu default liiga konfiguratsioonis. Arvan, et NBA puhul võiks võimaldada rosterisiseseid muutusi teha igapäevaselt. Need, kes pooldavad nädalast vahetusteperioodi, võiksid teha eraldi liiga. Usun, et kummagi liiga täissaamisega ei tohiks probleeme tekkida, sest NBA on siinmail märksa populaarsem kui NHL. Lisaks võib ka Delfis veidi reklaami teha, NHLi fantasy puhul läks see meelest.

Kommentaar

See liiga tuleks kindlalt päevane teha ja see head-to-head süsteem võiks olla,see on üpris hea süsteem.
                  C’mon Man United!!!

Kommentaar

Minu poolt: nädalane süsteem ja head-to-head.

Kommentaar

minupoolt: olete te haiged va?????
                      miasja te sellest korvpallist tahate???

Kommentaar

Orginally posted by Jyrka

minupoolt: olete te haiged va?????
                        miasja te sellest korvpallist tahate???
                        Jyrka, vaeseke, mis sa siia ära kaotasid??? Kui sul nii tõsine tõrge selle kossu vastu on, mis sa siis üldse ronid sellele teemale??? Vaadates siiski, kui populaarne see teema on, peab küll üsna väiklane mõtlemine olema, et kõiki siin sõnavõtjaid haigeks pidada. Tegelt paistab asi olevat vist selles, et Jyrka end kuidagi tõrjutuna tunneb, kuna ei oska oma piiratuse tõttu antud asjas midagi kaasa rääkida. Ent vaeseke ei suuda oma frustratsiooni ka kuidagi vaos hoida ja peab selle ikkagi siia välja paiskama. Aga ole rahulik, igal pool polegi vaja oma geniaalseid mõtteavaldusi demonstreerida. Muidu tõelise 'keenjuse' mulje oled suutnud küll jätta, nagu oma signatuuriga kangesti tõestada üritad.

Kommentaar

mida?
                          ma olen 100% kindel et ma tean teist kogist igakell korvpallist rohkem isegi pool kaks
                          lihtsalt mulle ei meedi see haige mang

Kommentaar

Ära ole selles nii kindel!
                            C’mon Man United!!!

Kommentaar

Orginally posted by Jyrka

mida?
                              ma olen 100% kindel et ma tean teist kogist igakell korvpallist rohkem isegi pool kaks
                              lihtsalt mulle ei meedi see haige mang
                              Mis sa tühja praalid, kõige lihtsam moodus oma sädelevaid korvpalliteadmisi demonstreerida ongi osaleda kas Yahoo! NBA Fantasys või siis Virtual GMis. Nii et las käia, sellise kossuguru vastu oleks suur au konkureerida .

Kommentaar

asjast ka. muudatused võiks olla igapäevased. korvpallis võivad mõne venna näitajad üsna oluliselt kõikuda olenevalt sellest, mis tiim vastaseks on.
                                edetabeli pidamisel eelistaks korvpalli puhul 'rotisserie'd, kuid kahevõitluse vastu pole ka midagi. nii et mul ükskõik.
                                meeskondade arvuks võiks olla kusagil 15 ringis, sest muidu lihtsalt ei jätku asjalike mängijaid. või siis alternatiivne variant oleks tiimi vähem mängijaid panna. Nt. Yahoo 2 Utility mängijat ära kaotada.
                                muud hetkel lisada ei oska.

Kommentaar

Working...
                                X