Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 05/06\'
kurat, liiga vara tegid lahti, nüüd juba septembri keskel sõit sees.........Teeks meeskonnad kohe ära, kindlasti saab nalja, kui enne kontrollhooaega mehed paika paned
Ikka on arutamata veel üks oluline punkt.Nimelt kas A-liiga viimane langeb välja ja B-liiga võitja automaatselt üles.Pakun, et kui B-liiga võitja ei soovi liituda A-liigaga, siis saab seda teha pingereas järgmine.
Nii oleks ka mingi stiimul A-liigas olla eelviimane mitte viimane ja ka B-liigas oleks stiimul jõuda A-sse
Algselt postitas hassan74
Ikka on arutamata veel üks oluline punkt.Nimelt kas A-liiga viimane langeb välja ja B-liiga võitja automaatselt üles.Pakun, et kui B-liiga võitja ei soovi liituda A-liigaga, siis saab seda teha pingereas järgmine.
Nii oleks ka mingi stiimul A-liigas olla eelviimane mitte viimane ja ka B-liigas oleks stiimul jõuda A-sse
Mina lausa pakuks välja variandi, kus 3 viimast langevad ja 3 esimest tõusevad! Sel juhul on pinge veel suurem ning A-liiga tase paraneb iga hooajaga
liiga tegemine ja rahaasjad siis jäävad vast homsesse või ülehomsesse. enne vaja veel mõned asjad kokku leppida, sedagi teeme homme, sest täna ma enam arvuti taha ei saa.
mina olen ka selle variandi poolt et 3-4 viimast A-liigast langevad B-liigasse ja 3-4 B liiga parimat tousevad A-liigasse...... et no. liigadesisesele voitluslikkusele mojuks selline variant kindlasti positiivselt.......
Algselt postitas Rookie
mina olen ka selle variandi poolt et 3-4 viimast A-liigast langevad B-liigasse ja 3-4 B liiga parimat tousevad A-liigasse...... et no. liigadesisesele voitluslikkusele mojuks selline variant kindlasti positiivselt.......
Kommentaar