Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo B-liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo B-liiga\'

Algselt postitas hassan74

Ta oli sul ju esimene valik.Kas pole rahul avanädalaga?
    mina pole
    ja arvuti ise valis mul drafti
    fak it
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

Algselt postitas hassan74

Ta oli sul ju esimene valik.Kas pole rahul avanädalaga?
      mina pole
      ja arvuti ise valis mul drafti
      fak it
      järelikult olid sa ise ta oma rankis nii kõrgele toppinud sest Yahoo rankis oli ta TUNDUVALT tagapool...

Kommentaar

funny shit
        ma ise ei teinud ühtegi ranki
        oli plaanis, aga ei saanud

Kommentaar

Just nii oligi, et yahoo võttis lambist egotripile esimese valikuna LaFrentzi... teistel võtab ränkis kõige kõrgemal asuva mehe, aga sul võtab LaFrentzi. Ja seejärel Ricky... loomulikult ei olnud sul pre-ranki all miskit mudetud...

Kommentaar

Ning minul võttis toosama arvuti muideks drafti esimeses ringis ühe kaunis vigase vennikese meeskonda. Mis mina nüüd lüll tegema pean ?

Tegelikult tahtsin aga seda öelda, et kuna ise mitte kuidagi viisi ei püri liiga kaheteistkümne parema sekka, siis alates tänasest päevast sõlmin eelkokkuleppeid Amare Stoudemire mängijaõiguste omandamise asjus. Muideks teretulnud on eelkõige pakkumised, kus kõigele lisaks pakutakse ka va seda kesvamärjukest.

Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa
              Tegelikult tahtsin aga seda öelda, et kuna ise mitte kuidagi viisi ei püri liiga kaheteistkümne parema sekka, ...
              ära alahinda oma liigakaaslaste sittust ... näiteks mind võidad sa ka vasaku käega mängides.

Kommentaar

Keegi võiks http://sports.groups.yahoo.com/group/EFNBA/ üles panna ka B-liiga seisu.

Kommentaar

Nii Lp. B-liigalased!

Jutt järgmine. Praegu siis läbiminemas trade kahe tiimi vahel (D. Fisher, L. Roberts --------A. Bogut, M. Rose). Kuna seadistustes läks vähe nihu see, et mina olen see, kes accept või not accept paneb, siis ootan just TEIE aktiivset sõnavõttu käesoleva diili ja ka edaspidiste diilide kohta kas siis siin foorumis või seal liiga boardil.

Praegu on näiteks skint ainsana häält teind trade\'i vastu. Kui on veel vastuväiteid, siis palun need ka kirja panna. Nii et härrased, võtkem rohkem sõna!

Aitäh

Kommentaar

läks siis läbi see trade.
                    tänu draftis mitteosalemisele on kõik läinud allamäge, kuigi kaotused on olnud väga napid (eelmise nädala omas oleks natuke läinud paremini, oleks kõik ok)
                    lihtsalt kannatust ja loodan, et mehed hakkavad tegema ilma.
                    kuigi praegu närv juba sees, aga läheb paremaks

Kommentaar

Huvitav üldisem küsimus kõikidele mänguritele... ka A-liiga omadele siis. Milline on teie arvamus teatud piirangutest move\'ide osas? Tulevastel hooaegadel siis näiteks... Kuigi ega olukord vist ülemäära hirmus ei ole hetkel, kuid mõnikord ajab pisut närvi küll, kuidas üheks päevaks võetakse keegi ära ja siis visatakse taas waiverisse... Minu isiklik arvamus küll ei poolda ühe mängu põhjal põhjapanevate otsuste tegemist, kuid saab ka teisiti nagu näha.

Discuss. Mitte ketas.

Kommentaar

Algselt postitas skint

Huvitav üldisem küsimus kõikidele mänguritele... ka A-liiga omadele siis. Milline on teie arvamus teatud piirangutest move\'ide osas? Tulevastel hooaegadel siis näiteks... Kuigi ega olukord vist ülemäära hirmus ei ole hetkel, kuid mõnikord ajab pisut närvi küll, kuidas üheks päevaks võetakse keegi ära ja siis visatakse taas waiverisse... Minu isiklik arvamus küll ei poolda ühe mängu põhjal põhjapanevate otsuste tegemist, kuid saab ka teisiti nagu näha.

Discuss. Mitte ketas.

Minu arust on see lihtsalt otsustusvõimetus ning ei muretse selle pärast kuna mängukäiku see üldjuhul ei muuda. Endal 4 liigutust senimaani, mis üsna keskmine.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

A-Liiigas sellesse suht tolerantselt on suhtutud. Nimetagem seda siis taktikamänguks, kus mehe võtmine üheks päevaks tähendab seda, et võidad ühe mängu lisaks ja kui mängija selles mängus ka stati teeb siis on eriti hea. Kui seis pinev, siis võib see üks Oreb või Ast nädala saatuse otsustada. Isegi olen praktiseerinud varianti, kus enne kella 10 võtad mehe kel järgmisel päeval mäng, ootad, kuni kell 10 saab ja võtad järgmise, kel ülejärgmisel päeval mäng. Võidad mängu. Seda ma küll ei tea, kui ilus see on see on suurema kogu otsustada, aga nii tehakse! Kokkuleppeliselt saaks seda ka vast piirata.

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas skint

Discuss. Mitte ketas.

Minu arust on see lihtsalt otsustusvõimetus ning ei muretse selle pärast kuna mängukäiku see üldjuhul ei muuda. Endal 4 liigutust senimaani, mis üsna keskmine.

Kommentaar

Suht sama juttu räägiksin mis eelkäija.See et on piiramatu arve movesi premeerib rohkem asjaga tegelejat, kes siis saab rohkem manipuleerida viisil, mis dwideng välja tõi. Mida tüsisem ja suurem liiga seda väiksem võimalus sellest on kasu lõigata, sest waiveris on sellisel juhul suht olematud mehed.

Kommentaar

Algselt postitas skint
                              Ma vaatan, et meie liigas on mõned mehed juba tõsiselt pabistama ja rabistama hakanud. Aga ju siis läks ettevalmistus 14-ks nädalaks juba lahti...
                              let the battle begin!
                              et siis see värk, et kui sa mind nüüd ka ei võida siis ei võida sa mind kunagi

Kommentaar

Kõigepealt soovin sünnipäevalaps Fazzile õnne. Et mitte ta tuju esmas- ja sünnipäevahommikul ära rikkuda, siis lasin vanameistril mõne laua ja mõne punktiga 6-5 võita... või pigem oli see vist Vince.

SW-le aga... isegi kui ma kõikide loogikareeglite kohaselt sind tugevalt võitma peaks, siis arvatavasti läheb nagu ikka (kui paari ebaõnnestumist ja õnnestumist mitte arvestada) - ehk siis 5-5, 5-6 või 6-5. Ehk eksin.

Kommentaar

Working...
                                X