Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by Artur

Itaalia ja Hollandi liigas võib sul NON-EU'sid korraga platsil olla kui palju tahes ja mingit töölubade jama ka ei tule.Osta nii palju kui tahad, pane kasvõi terve meeskond Brasiillastest kokku.

Mida sa veel sokid ? Itaalias saab koosseisu kaasata KOLM NON-EUd. Squad listil võib sul neid tõesti rohkem olla aga mingi aeg ütleb et too many foreigners in the squad. CM 3s tuli kunagi ette.
    Vänn

Kommentaar

"thinks this club is a stepping stone",
      MIMIS!!??!??
      Sa mõtled võibolla ''Thinks the club is stepping a stone towards his future''
      Minuteada CM-is mingeid klubisid, kes ka esineksid sammuva kivi funktsiooni all ei ole

Kommentaar

Orginally posted by lell

Itaalia ja Hollandi liigas võib sul NON-EU'sid korraga platsil olla kui palju tahes ja mingit töölubade jama ka ei tule.Osta nii palju kui tahad, pane kasvõi terve meeskond Brasiillastest kokku.

Mida sa veel sokid ? Itaalias saab koosseisu kaasata KOLM NON-EUd. Squad listil võib sul neid tõesti rohkem olla aga mingi aeg ütleb et too many foreigners in the squad. CM 3s tuli kunagi ette.
        Ei soki ma sul midagi.Nimelt muudeti Itaalias reegleid ja nüüdsest võib NON-EU mängijaid olla kui palju tahes.Mitte ainult CM-is vaid ka päriselus.Varasemates versioonides(CM3, 99/00, 00/01) oli jah niimodi ,et sa said ainult kolm välismängijat mänguks üles anda, aga mitte enam 01/02-s.
        Selge, sel juhul vabandused. Mul just see 00/01 versioon.
        Vänn

Kommentaar

jaanile!
          igyks on muidugi igast asjast omal arvamusel, kuid mina suga jaan eriti nõus ei ole. jah kui on tõesti siuke varjant, et mees viriseb iga asjaga, ja peale selle mängib ka sitasti, siis tuleb talle muidugi kinga anda. aga kui sa mu juttu tähelepanelikult lugesid, siis said aru, et mul viriseb umbes 6 või 5 noort talendikat mängijat, kes on kõik põhimehed ja kellest on paari aastaga kõik tippklubid huvitatud. samas ei ole mu mänguvorm sellest segatud, nii siis, miks peaksin nad maha myyma. kui ma nad kõik transfer listi panex ja põhikoosseisu 5,6 uut meest panex, oleks see klubile suurem pauk. ning veel ytlen, et mul on old palju juhtumeid, kus mees lõpetab oma jonnimise hooaja lõpus ära.

aga noh igayks mängib muidugi omamoodi, nii et pohhui.
          jalgpall=elu

Kommentaar

asi ongi selles, et nende lepingud on kõigil vähemalt kuni aastani2008. teatavsti tahavad enamus normaalsemaid mängijaid kohe mängu alguses uut lepingut ning noorte ja andekatega tegin maximaalselt pikad lepingud, tänu sellele uuele transfer systeemile.
            jalgpall=elu

Kommentaar

just anelka, keda sa mainisid, mängis mul pool hooaega, ja hakkas nagu tavaliselt virisema, kuid ta oli yks klubi parimaid väravakytte. tema myysin kohe maha, sest tema virisemine ei piirdund aint"wants to move to the bigger club", tal oli seal ikka neid yks5,6.
              aga need mängijad on:van der vaart(eriti andekas vend,yks manageri andekamaid),abubakari yakubu(sama siin), christian chivu(superhea noor kaitse), mido(super tulevik, juba algul suht hea), ning zlatan ibrahimovic(ka yks andekas rynde mängija). ka vana kala maclas hakkas peale esimest hooaega plõksima.
              kui sa nendest midagi ei tea või pole neid vaadand. soovitan sul kindlasti seda teha.
              jalgpall=elu

Kommentaar

jah, aga näed minul tekkis, mis sa van der vaardist arvad
                jalgpall=elu

Kommentaar

Millal see CM 4 tuleb ?Järgmisest hooajast või tehakse veel üks CM3 (02/03 season) ?
                  Vänn

Kommentaar

Hakkasin siis Itaalia liigat mängima... Ja avastasin õudusega, et ei saagi rohkem, kui 3me Non EU mängijat kaasata (mul 00/01 versioon). Brassidega on muidugi see värk, et raaaaaahaliselt tasuvad nad sitaks ära. Aga läksin ahneks. ostsin mingi viis kuus meest, maksin kõigi eest alla saja tuhhi ja kasseerisin keskmiselt pool milli mehe pealt. Jätsin aga ülejäänud meeskonna lohakile, ja tõmmati vesi peale. Venemaa liiga kallale pole veel asunud, kuid kas seal on ka mingid piirangud? Või kus on kõige lahedam elu Euroopas (minu versiooniga mängust)?
                    keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

no kui sa mõtled laheda eluga seda, et sa saad palju non-eusid platsile viia, siis hakka kindlasti hollandi liigat mängima. seal ei ole mingeid piiranguid töölubadega, kui ka non-eu,de mängitamisega!
                      jalgpall=elu

Kommentaar

Samuti pole seda probleemi ka Belgias ning Venemaa Meistrisarjas.
                        Not a single booking!
                        Koondis: 80 mängu, 48 väravat

Kommentaar

Sel juhul- Belgia, Holland, või Venemaa... Tänud. Hollandit ei võta põhimõtte pärast (porolooni tarvitajad....), Venemaa.... Kuna tööjuures puutun niigi venelastega kokku, siis püüan vähemalt kodus vene nimedest eemale hoida. Jääb üle vaid Belgia...
                          keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

alustasin oma "kannatusterada" Inglise DIV.3-s, võtsin kamandada Cambridge UTD-i, esimene hooeag, kohe platseerusin teiseks, seega tõus Div 2-te, nüüd on hoog natukene raugenud, olen hetkel tabeli keskosas. Väravasuul on mul Kirkeland, kes on alles 17!!! kuid kaitseb nagu ämblik keskväljal teeb mehe tegusid Gez Murphy jagab häid sööte nagu Becki ise
                            papi on ka natsa, olen suutnud paar tõsisel thead kaitsjat maha müüa PL mansadele(Arsenal, jne)
                            Viimases liigamängus lõin Fulhami, kuid juhtkond uriseb

Kommentaar

Hetkel mängin Hereford Unitediga. Üpris tõsine "challenge". Alguses pole ju raha ollagi. Kuidagi sain klubisse üpris kõva scoudi, kelle soovituste põhjal hankisin mingid 15 16-19 aastast noort mängijat. Lisaks hankisin väga heade näitajatega noortetreeneri. Conference'ist jõudsin 2 aastaga 3. divisse(seda põhiliselt vanade olijate pealt) ja ühe aastaga teise divisse. . Tundub, et noorte valik oli tõesti hea, kuna praegu moodustavad nad põhikoosseisust tubli enamuse.2. divis olen poole hooaja peal kuues. Play-offidesse peaks vähemalt välja pingutama. Juhtkond ja fännid on (üllatus,üllatus) kogu see aeg täiesti sillas olnud.
                              Enne 2. divisse jõudmist suutsin omanikele ka staadioni laiendamise pähe määrida. Enne oli u. 2000 istekohta, nüüd juba 6000
                              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Sai proovitud Saksa amatöörides Meppeniga. Jõudsin 2. bundesligasse, siis andis arvuti otsad

Madalamates liigades mängides on põnevam. Raha vähe, enamuse mängust rajad noortele. Uurid pidevalt free agente jne

Kommentaar

Working...
                                X