Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
Tiitleid on täiega, ma pole võitnud ainult Itaalia Liigat ja Itaalia Superkarikat, õlejäänud on kõik ära võidetud, mis võita annab.
Originally posted by Glazza
Kus siis tiitlid on
Originally posted by Man U
..... Raha on meeletult .....
..... Raha on meeletult .....
Tiitleid on täiega, ma pole võitnud ainult Itaalia Liigat ja Itaalia Superkarikat, õlejäänud on kõik ära võidetud, mis võita annab.
koha saanud. See hooaeg üritan ka selle ära võita. Olen meeskonda ostnud päris palju mängijaid juurde(enamus noored mängijad) näit. E.Mpenza, K.Hofland, F.Ljungberg, D.Posanzini, F.Baldini, S.Pletikosa jt. Raha on meeletult. Müüsin Nesta Real Madridi 35 milj eest, sest mõtlesin et selle pappi eest saax paar head mängijat juurde ka uue keskkaitsja Hofland ja see tegu õigustas end meeskonna kaitse on läinud väga heax, eelmine hooaeg lasin sisse liiga mängudes vist ainult 17 väravat. Praegu käib 4 hooaeg ja olen Liigas 1 Meistrite liigas olen 2 ringis ning itaalia karikas 1/8 finaalis
hmm siis tuleb vaid ühte öelda ÕPI MÄNGIMA. Esimene hooaeg AC Milaniga mul = kõik tiitlid (esimene hooaeg Milan UEFAs). Teine hooaeg = kõik tiitlid (ka CL), komentaarix veel niipalju et hooaja peale kogunes Itaalia liigas tervelt 3 viiki ja 0 kaotust :P
:P
Kommentaar