Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.fflo.com

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'www.fflo.com\'

Juba nädal aega on mingil põhjusel sait maas.Loodame, et parandatakse hiljemalt hooaja alguseks ära ja kõik saab õigel ajal alata.
    Annan kindlasti kohe teada kui muutusi esineb.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74

9 KOOS :FC Valdano,FC Karjaküla,FC Kuressaare United,Fc Laagri,FC Märjad Marjad,sikud sokud,FcFlora, FC Lemps United ja dannar.

Tore kui kõik \"vihaselt\" asja kallal.Epic lubas võita, dannar läheb võitma ja tean endaga koos veel osalejaid, kel samad plaanid.
      Fakk küll, mina võidan

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Algselt postitas hassan74

9 KOOS :FC Valdano,FC Karjaküla,FC Kuressaare United,Fc Laagri,FC Märjad Marjad,sikud sokud,FcFlora, FC Lemps United ja dannar.

Tore kui kõik \"vihaselt\" asja kallal.Epic lubas võita, dannar läheb võitma ja tean endaga koos veel osalejaid, kel samad plaanid.
        Fakk küll, mina võidan
        aga mina nägin eile paljaste tissidega naist (y)

Kommentaar

Saarlast?

Kommentaar

Et nagu sait on maas ja eile oli draft ning mina vähemalt oma eelistusi paika ei jõudnud panna. Mis nüüd siis saab?

Kommentaar

No nii.FFLO leht on jälle üleval.Esialgu küll ainult selleks, et seletada milles probs oli.
              Mõne päeva pärast aga peaks asi vist tagasi olema.Minu inglise keelega on nii nagu on ja seetõttu päris kõikidest sõnadest aru ei saanud.Aga kui õieti mõistsin, siis selleks aastaks saadakse tööle vaid oksjoni süsteem(Draft jääb ära) Kuidas see töötab seda ei tea, sest pole kunagi sellega tegelnud, aga ehk varsti antakse teada.Kiigake ise järgi.

Kommentaar

server on taas üleval

Kommentaar

Lõpuks õnnestus ka minul sisse logida ja meie liiga lukku panna.Kas sellest nüüd ka hooaeg meil algab pole veel teada.

Kui keegi ei saa samuti nagu mina sisse logida, siis kasutage avalehel kohta, kust saadetakse sulle uus password.Sellega logimine õnnestus kohe.

Kommentaar

Nii härrased ja prouased ma palun tähelepanu.Asi susiseb.Minge lehele ja proovige oksjoni süsteemi.Kui õieti aru sain, siis alustame õige pea 28aug.

Kuna hetkel ta meeskondi annab vaid kasutajanimega, siis panen siiagi niimoodi

hassan74
                    Saarlane
                    mikk
                    kasparaasrand
                    Epic
                    tafka
                    Maarek
                    dannar
                    tamm
                    po9000

Leidke aeg tutvumiseks ja informeerigem sõprugi, kui nad peaks arvutist eemal olema.

Kommentaar

see oksjoni süsteem tundub suht lahe

Kommentaar

Tervitus,

tegin ka siis sinna kasutaja, aga probleem selles, et sealt league lehelt ei saa kuidagi edasi. Kaks kasti seal on: üks olemasoleva liigaga liitumiseks ja teine uue tegemiseks. Esimesse kasti siis kribasin siit saadud \"Estonia\" ja lootsin, et saabki liituda, aga ei midagi. Proovisin nii IE kui Operaga. Proovisin ka seda \"Estonia\"-t nii suurtes kui väikestes tähtedes ja ka suure algustähega. Submit-ile klikkides nö refreshib ennast ära ja muud ei juhtu midagi. Olen siis mina loll või milles viga olla võib?

wxyz

Kommentaar

Tegin korraks liiga lahti uuele liitujale ja seejärel sulgesin taas.Kui peaks veel keegi soovima, siis andke siin teada.

hassan74 XI
                          Saarlane XI
                          mikk XI
                          kasparaasrand XI
                          Epic XI
                          tafka XI
                          Maarek XI
                          dannar XI
                          tamm XI
                          po9000 XI
                          wxyz XI

Selline siis hetkel liiga kuna peab olema paaris arv team`e siis lisatakse ka üks bot-team.
                          Aga mis kõige tähtsam -Kas kõik teavad et draft algab järgmisel nädalal?
                          Viige PALUN end asjaga kurssi.

Tean, et peale minu on käinud draftimas veel po9000,Epic,tamm ja kursis on ka viimane liituja wxyz, aga teised?
                          Andke vähemalt siin teada, et olete ikka kindlad osalejad, muidu põnevuse huvides saab teid liigast väljavisata ja jätkata vaid kindlate meestega.

Kommentaar

ma tahaks ka tulla

Brazza on nimi...

regasin end ära.. aga.. mis edasi?? sorry, et mõttetuid ja pealtlihtsaid küsimusi esitan

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

ma tahaks ka tulla

Brazza on nimi...

regasin end ära.. aga.. mis edasi?? sorry, et mõttetuid ja pealtlihtsaid küsimusi esitan
                              Teretulnud.Tegin liiga lahti.Kusagil on sul koht kust saad liigaga liituda liiga kood - Estonia
                              Oksjon algamas siis esmaspäevast.Kõik muu tutvustus lehel või siin teemas.

Kommentaar

hmm.. oksjon algab esmaspäeval.. aga see testi värk.. ? et lihtsalt tutvustaks? need mehed, kellele pakkumine tehtud ei tule mulle? damn.. esmaspäeval, 00:00 briti aja järgi?

Kommentaar

Working...
                                X