Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 06/07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma saan pmst murest aru aga ma olen kuskilt sarnast kõlakat kuulnud, et sellel nädalavahetusel on juba kõik drafti ajad kinni Yahoos.
    Ja ausalt öeldes ega mulle ei meeldiks ka plaane Meistriliiga eelsel draftil avalikustada. Kuigi võib vaielda, et kaks erinevat liigat olemuselt aga tahaks näha, kes peale 5-6 roundi siin keeperi olemusest mõtleb, ikka lähevad sleeperid käiku jne.
    Sitt lugu üldiselt... Aga pre-rank tuleks ju nagunii valmis teha: elektrikatkestused, maavärinad, meeltesegadushood jne jne... Ja see Rootsi ei kao ka kuhugile. Prioriteedid ikka õigesse järjekorda Ok, nali naljaks.

Kommentaar

Draft

Jama lugu jah, esimene draft mis siis jääb reaalajas tegemata

Võtan juba vastu pakkumisi mängijate vahetamiseks

Kommentaar

eks ta ole. teoorias ei ole vahet kas draftis olla prerankiga või lives, valida tuleb parim saadaolev mängija. aga kindel tunne on siiski ise kohal olla. sul on aga piisavalt aega, et teha korralik pre rank ning võid hooajale positiivselt vastu minna!

Kommentaar

Mina oma üsna pisikese yahoo fantasy kogemustega ei ole veel aru saanud või veendunud selle pre-ranki mõttekuses. Jah, yahoo ränkingud vajavad küll korrigeerimist, aga kui ma kohal ei ole, siis valitakse ränkingus kõrgeimal positsioonil asetsev mängija... pre-rankingu puhul aga minu enda listi kõrgeim saadaolev mängija. Eksju? Aga sellist universalset listi on minu isikliku arvamuse kohaselt pea võimatu koostada, kuna palju sõltub positsioonidest ja lisaks on näiteks mõned sellised mängijad, keda ma kindlasti oma tiimi ei taha... samas aga kui nad veel miskil hetkel hilja saadaval on, siis miks mitte. Ja pärast teatud raunde tuleb niikuinii hakata parandama, mida parandada annab ja/või mõelda taktikale vms...

Ah, pikk jutt, s..t jutt. Sama oleks saanud ära öelda lausega "annaks jumal, et Deutsche Telekom mind alt ei vea!"

Kommentaar

Ah nii, et oletki Bremenis. Põnev.Oma prerankis toodki neid mittevajalikke vandasi allapoole. Preranki tehes saab kindla peale välja minna. Ühtegi steali ei tee, aga enamvähem kvaliteetse satsi saad kätte.

Kommentaar

Draft

Ega keegi ei tea kas tehnika areng on loonud võimaluse laeval internetti minna (siis avaliku internetipunktina vms.) ?

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                Mina oma üsna pisikese yahoo fantasy kogemustega ei ole veel aru saanud või veendunud selle pre-ranki mõttekuses. Jah, yahoo ränkingud vajavad küll korrigeerimist, aga kui ma kohal ei ole, siis valitakse ränkingus kõrgeimal positsioonil asetsev mängija... pre-rankingu puhul aga minu enda listi kõrgeim saadaolev mängija. Eksju? Aga sellist universalset listi on minu isikliku arvamuse kohaselt pea võimatu koostada, kuna palju sõltub positsioonidest ja lisaks on näiteks mõned sellised mängijad, keda ma kindlasti oma tiimi ei taha... samas aga kui nad veel miskil hetkel hilja saadaval on, siis miks mitte. Ja pärast teatud raunde tuleb niikuinii hakata parandama, mida parandada annab ja/või mõelda taktikale vms...
                Teoorias on siiski perfektse pre ranki tegemine võimalik. Raske aga võimalik. Arvuti valib kõigepealt sinu rankist parimad mehed ja siis hakkab täitma tühje kohti tiimis. Aga seda ka siiski ju enda koostatud ranki alusel positsioonide kaupa, nii et teoorias ei ole vahet. Aga ma ei mäleta endal ühtegi aastat, kus oleksin täpselt pre rankist kinni pidanud Lives kohal olles on see rohkem nagu kindluse tekitamiseks endale.

Kommentaar

Algselt postitas jaak20 Vaata postitust
                  Ega keegi ei tea kas tehnika areng on loonud võimaluse laeval internetti minna (siis avaliku internetipunktina vms.) ?
                  Uurisin Tallinkist interneti olemasolu ning väidetavalt on Rootsi laeval mingi konverentsipiirkond, kust teatud tasu eest ka internetiühendust võimalik rentida. Sain aru, et see ei ole nagu internetipunkt, vaid et pigem lähed oma läpakaga ja pistad juhtme sisse. Kui tunned lähemat huvi, siis tõenäoliselt kuskilt infost annab leida.

Kommentaar

liiga täis...väga lahe

Kommentaar

Mulle tuli osalemine täiesti üllatuslikult. Siis küll meenus, et enne Inglismaale sõitu tegin vist tõesti kiiruga ülekande
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ka minul jääb draft 28.10.06 osalemata kuna olen sel hetkel Lõuna-Eestis ning interneti lähedusse tõenäoliselt ei satu
                        Eks tuleb siis pre-ranki hakata nuputama.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Drafti aeg

On veel osalejaid kes teavad kindlalt, et laupäev 28.10.2006 neile ei sobi? Kui tuleb arvestatav hunnik osalejaid, siis tasuks ikkagi aeg ära muuta ?

Kommentaar

Sorri jaak, saan murest aru küll onju, aga asi on selles, et isegi kui oleks arvestav hunnik osalejaid, kes laupäeval ei saa draftida, siis selle aja muutmisel (millega teatud põhjustel commish ja vähemalt mõned inimesed, kes siin sõna võtnud on, veel lisaks riskida ei tahaks) tekiks raudselt üks, paar, mõni või äkki isegi arvestatav hunnik osalejaid, kes ei saaks seda teha pühapäeval...

Kommentaar

Algselt postitas jaak20 Vaata postitust
                              On veel osalejaid kes teavad kindlalt, et laupäev 28.10.2006 neile ei sobi? Kui tuleb arvestatav hunnik osalejaid, siis tasuks ikkagi aeg ära muuta ?
                              1. Nädalavahetuse ajad on kõik võetud juba Yahoos.
                              2. Kui tekiks veel juurde neid, kellele 28.10 ei sobi, siis jäävad nad siiski raudselt vähemusse nende ees, kellele ei sobi muu aeg peale 28.10. Kuupäev on ammu teada ja nii mina kui nii mõnigi teine on lolli järjekindlusega kõik muud üritused sellelt päevalt ja kellaajalt ära lükanud.
                              3. Juhul kui 28.10 vastased suudavad siiski häälteenamusega moodustada koalitsiooni, siis vaadata punkti nr. 1

Kommentaar

Nõus SDK'ga.
                                Eks saabki nende asjadega foorumis alustatud alati varem, et saaks drafti aja kiirelt paika ja selle järgi sättida oma tegemisi.
                                Ja tõsi on ka see, et antud nädalavahetus on võetud vabaks just seetõttu, et draftid toimumas. Ei naisi, ei alkot...suitsu ehk jõuab teha
                                Sellest on loomulikult väga kahju, et mõned vennad draftis osaleda ei saa.
                                Loodetavasti ei muuda see tulemust...

Kommentaar

Working...
                                X