Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Estonian FNBA League (keeper)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lisasin IL reeglitesse veel yhe täiendava punkti: vigastatud mängija võtmine FA-st.
    Vabandan et ei ole suutnud reegleid korraga täpselt paika panna, kuid mida rohkem reegleid täpsustada, seda vähem peax loodetavasti olema vaidlusi ja mittemõistmist hooaja sees.

Piinlikult tuleb tõdeda, et mul endal unus ka see kolmapäeva õhtune draft ära :S

Püüdkem siis torm kuidagimoodi yle elada ...

Kommentaar

Hooajasiseste tradede deadline oli kuupäevaliselt veel määramata, jätsin selle samax yahoo pakutavaga, seega 8 märts '07. That's all I hope ...

Kommentaar

krt. see oli fun

Kommentaar

Tekkis selline küsimus, mida ka eilses draftis esitasin, aga tundub, et kellelgi polnud aega vastamiseks.
          Kui ma võtan endale waiverist mehe, kes on NA listis, siis kas ma saan ka selle mängija tulevikukaalutlustel IL'i kanda? Või jääb list rangelt vigaste tarbeks?

Kommentaar

Krt ei oskagi kohe sellele eriti hästi vastata.

Iseenesest IL ei tohix mu meelest olla meeste kinnihoidmisex.

Näide praegu kehtivate reeglite korral. Kui vigastatud olev mängija terveneb, kuid GM-il kedagi välja visata pole, jätab ta tervenenud mängija ikka IL-i põhjusel et keegi teine teda ei saax. Nii hoiab ta ju endal mängijat, kes tegelikult enam vigastatud pole.

Sellise näite puhul olex tõesti vast õigem lubada IL-i panna ka NA mängijad. Ise ma kyll seda reeglit eriti ei pooldax:
            1) juhtub sul tegevmängijatega 3-4 vigastust tekkima, lendab esimesena vabaagendix niinimetatud NA mängija
            2) IL mängijaid hakkataxe liiga palju edasi-tagasi lennutama

OK, tuli väike idee nyyd.
            IL võib kanda ainult sellise NA mängija, kes on seotud veel kindla klubiga, pole varem yhtegi mängu nba-s mänginud ehk on nba keeles rookie ning omab yahoo-s juba mängija profiili. Mängija saab IL panna alles siis, kui mängija ei ole mänginud tema mängijaõiguseid omavas tiimis 5. viimases mängus.

Olexid sa sellise reegliga päri!

Kommentaar

Ma ei oskagi kommenteerida Pm oleksin ma päri, aga kuna tegemist ei ole rookiega, ja Ta on NBA-s varm mänginud, aga hetkel on NA listis(yahoos olemas), siis ei sobiks selline variant antud mängija puhul mitte.
              Konkreetselt minu meeskonda silmas pidades. Mul tuleb Jeffries IL'i kanda nii ehk nii, seega mõtlesin et võtan Tema asemele ühe NA mehe, kes võib mõne klubiga liituda, seniks kannaksin Ta aga IL'i (viie mängu möödudes). Kuigi teades, et vigastusi tuleb kindlasti veel, siis võib juhtuda tõesti et pean Ta sealt uuesti eemaldama, kui nimetet salapärane mängija mõne klubiga ei liitu.
              Ja see tekitaks Sulle vist palju lisatööd. Tegemist siis ühe mängijaga, kes hiljuti waive'iti ühe klubi poolt, aga pre-seasonil osales.

Kommentaar

IL on tglt vigaste jaoks. kui näpuga järge ajada. minu hääle saab see, et IL-is oleks aint vigased.

Kommentaar

ka selle poolt et IL ainult vigastatud meeste jaoks jääb......et seda liiklust NA meestega tekkiks muidu ilmselt liiga palju kui oleks voimalus neid IL-i panna

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                    Ma ei oskagi kommenteerida Pm oleksin ma päri, aga kuna tegemist ei ole rookiega, ja Ta on NBA-s varm mänginud, aga hetkel on NA listis(yahoos olemas), siis ei sobiks selline variant antud mängija puhul mitte.
                    Konkreetselt minu meeskonda silmas pidades. Mul tuleb Jeffries IL'i kanda nii ehk nii, seega mõtlesin et võtan Tema asemele ühe NA mehe, kes võib mõne klubiga liituda, seniks kannaksin Ta aga IL'i (viie mängu möödudes). Kuigi teades, et vigastusi tuleb kindlasti veel, siis võib juhtuda tõesti et pean Ta sealt uuesti eemaldama, kui nimetet salapärane mängija mõne klubiga ei liitu.
                    Ja see tekitaks Sulle vist palju lisatööd. Tegemist siis ühe mängijaga, kes hiljuti waive'iti ühe klubi poolt, aga pre-seasonil osales.
                    ma arvasin et sa sihid pecherovi suunas, nähes mis imemängu ta meil tallinnas tegi, mina muud juttu selja tagant ei kuulnudki, kui oi oi oi nba ja nba ja nba

aga parema meelega ma seda reeglit sisse ei võtax tõesti

Kommentaar

Ok, ei hakka siis NA-s sisse viima ma arvan, kui juba komissar ei viitsi.
                      Kergitame siis loori salapärase mängija eest
                      Tegemist siis mootorrattaõnnetuses viga saanud Jay Williamsiga, kes Netsis üritas, Kuna Kidd ja M. Williams ees ja taastumine võtab ikka kaua aega, siis ei õnnestunud saada 15 väljavalitu hulka. Igatakes on tegemist 2002 aasta drafti teise valikuga, kes ei tea.
                      Mõtlesin et Keeperi puhul tasuks riskimist teda IL'is hoida

Kommentaar

Minu kommentaar on, et siin pole põhjust näpuga järge ajada ja otsetõlget teha, mis tähendab, et mina võrdsustaks küll NA Il-iga. Keeperis oleks NA kaasamine täitsa normaalne. Ja ei usu et sellest palju tööd juurde tuleb. Vigastatuid niigi palju ja ma eriti ei viitsikski neid NA mehi palju pushida. Aga võimalus peaks olema endale broneerida kedagi.

Kommentaar

Aga kuidas käsitleda juhtumit, kus sul on IL kohad täis ja näiteks a`la Lebron saab vigastada, aga sul il`is igaks juhuks üks väheoluline mees.Tavamängus sa ei saa il-ist waiverisse mängijat visata vaid pead enne meeskonnast kedagi kõrvaldama, et il meeskonda tõsta ja siis sealt välja kui soovid.

Kommentaar

Peale seda kui nba läx yle inactive listile - pole tavaliigas enam IL-i seadistust!

Kui sul tekib kolmas vigastus ning mõlemad IL-i kohad on hõivatud:
                            1) jätad mängija rivistusse
                            2) loobud mängijast
                            3) lisad mängija IL-i, võttes tagasi yhe IL-s oleva mängija
                            4) lisad mängija IL-i, viskad yhe IL-s oleva vabaagendide nimistusse

Rohkem variante pole

Kommentaar

Working...
                            X