Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Championship Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Championship Manager 2007

Andestust, aga kui selle mängu kohta juba teema olemas on, ei jäänud ta igatahes silma.
    Igal juhul esimene õhtupoolik nüüd teda näpitud ja kui enamik asju vajab veel harjumist ja on ühtkuiteist, mille kallal vigiseda - siis 1 asi on küll täiesti SUPER - ProZone-lisandus. Tahad vaadata, millised söödud tegi näiteks Scott McDonald mängu jooksul? Saab! Või kuhu ta täpselt jooksis või kus toimusid taklamised või kuidas õnnestusid õhuvõitlused - kõik on olemas. Nagu päris. Liiga hull. Veetsin ainuüksi esimese sõprusmängu andmeid analüüsides ja neid oma taktikaliste käskudega võrreldes tunnikese.

Kaks asja, mis mulle veel match engine'i juures meeldivad: 1. highlight filter ja 2. kümme kaameranurka, kust valitut vaadata.
    Back to game now.

PS. Välja näeb, nagu näha, ta küll endiselt päris hirmus. : )
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

suht keeruline asi on jah...harjumiseks läheb aega!!!
    AILTON

Kommentaar

Ah, phuk, unustage mu algne entusiasm.
      Mäng, millest viitsid 'tervelt' esimese hooaja kaks kuud ära mängida, ei saa kuigi hää olla.

Kommentaar

Eip. Vaata. Piltlikult on FM vasemal ja CM paremal.

Kommentaar

Mingi aeg tagasi oli FM ja CM üks ja sama mäng, aga mingite tülide pärast otsustasid mõlemad erinevat mängu välja laskma hakata. FM sai mängu tuuma endale ja CM sai mängu nime.

Kommentaar

Algselt postitas elukas Vaata postitust
            Mingi aeg tagasi oli FM ja CM üks ja sama mäng, aga mingite tülide pärast otsustasid mõlemad erinevat mängu välja laskma hakata. FM sai mängu tuuma endale ja CM sai mängu nime.
            tülide tõttu... SI Games kui mängu arendaja sai õiguse jätta omale mängu mootor jne., kuid kirjastaja Eidos sai nime. SI Games'i mängu nimi peale seda Football Manager ja kirjastajaks Sega.

Kommentaar

Ma tegin ühe hooaja ära Manuga siis viskas üle.
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

ManUga viskab iga mänguga peale ühte hooaega üle...

Kommentaar

Hehe mul on se mäng ikka väga ära mängitud ja igast vinklist , mängin tavaliselt niikaua kuni teen täis hooajaa ehk võidan kõik mis võita annab.Aga kui keegi on huvitatud selle mängimisest siis võin anda juhtnööre mängijate ja taktika näol

Nii et jääd mängimist:P ma ise juba cm8 kallal

Kommentaar

Kas Okas poleks saanud veel 2 tundi ja 50 minutit oma postitusega oodata? Oleks täpselt aasta kahe postituse vaheks tulnud...
                    Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Vabandused siis ma enam ei tee

Kommentaar

Working...
                      X