Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.netsoccer.biz

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

www.netsoccer.biz

Online mängitav jalgpalli mäng kus iga mees liigutab platsil üht mängijat.Ametlikud mängut toimuvad 5vs5.

Kes pole mänginud võiksid proovida.Ja kes kunagi proovisid ja ei pakkunud väga huvi, võiksid proovida uuesti.Ehk saaks piisavalt mängijaid eestist, et saaks ka oma liiga luua ja siis Eesti Meistriliigat mängima hakata.

Kuna hetkel mängu koduleht maas saate mängu www.viimsifrederik.com/Netsoccer.rar

Kommentaar

Algselt postitas Swifty2002 Vaata postitust
      Kuna hetkel mängu koduleht maas saate mängu www.viimsifrederik.com/Netsoccer.rar
      Nagu ma aru saan peab olema kasutaja kuskil netis eelnevalt tehtud?
      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
        Nagu ma aru saan peab olema kasutaja kuskil netis eelnevalt tehtud?
        Ei kasutajat saab teha mängu käima pannes meamenüüs Create Player

Kommentaar

Aga kust ma nuppe saan seadistada? Proovisin ka seda mäng: täitsa omapärane ja suht äge!
          AILTON

Kommentaar

Kõige parem on siiski hiirega mängida.Klaviatuuriga mängib tipptasemel vaid 1 mängija ja ega temagi parim ole

PArim ikka hiirega ja "A" täht tacklinguks.

Kommentaar

Algselt postitas Swifty2002 Vaata postitust
              Kõige parem on siiski hiirega mängida.Klaviatuuriga mängib tipptasemel vaid 1 mängija ja ega temagi parim ole

PArim ikka hiirega ja "A" täht tacklinguks.
              Sa mõtled selle ühe all Arslani??
              Maailmameistrid!!

Kommentaar

tegin kasutaja aga sisse ei logi kuidagi ... selles mõttes, et jääbki loadima

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
                  tegin kasutaja aga sisse ei logi kuidagi ... selles mõttes, et jääbki loadima
                  Mul jälle nii, et teen kasutajat, ja siis jääb loadima, mingi 1 tunni hoidsin kohe raudselt loadimas ja kasutajat ei saanudki

Kommentaar

Ta jääb loadima juhul, kui paned mängu käima vahepeal vajutad kusagile mujale browserisse vms. ja siis tagasi mängu peale, võid proovida kinni panna ja uuesti käima.Aga kui mängijat tehes loadima jääb siis peaks ta ikka mängija ära createma.

Kalmaar mõtlesin jah arslani.

Kommentaar

Hmm, Arslan sai meie juurest kohe kicki ju Palju kisa, vähe villa
                      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Working...
                      X