Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 2006 Xbox-turniir, Stereos! Kas pakuks huvi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas mängu muudad?

Kommentaar

Vägagi popp oleks...Kui osavõtumaks oleks minimaalne või olematu, siis sellised igapühapäevased miniturniirid saaks päris populaarseks.
      BTW, kas te NHLi olete Stereos jooksutanud. Actioni osas on hokile raske vastu saada ... Väga kaasakiskuv mäng on. Nt erinevalt korvpallist, mis on nii ja naa värk ja mitte eriti haarav. NHL on aga ultimate - et kuigi siin meie kandis on jalakinimsed, siis talve hakul paar kuud NHLile pühenduda pole kunagi probleem olnud, sest erinevalt jalgallist on EA Sports oma NHL seeriaga 97st aastast kindel turuliider ja ...Ah mis ma siin räägin - asi on lihtsalt nii!
      Sa Lammas võid ka öelda oma arvamuse

Kommentaar

Osad pildid on üleval:

Ülejäänud tulevad õhtul.. neid on kokku 600!

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
          Video on olemas, aga pole seda veel sellisel kujul valmis saanud mida levitada saaks. XBoxid on Stereos koguaeg olemas, võite oma mänguplaadi ka kaasa võtta kui ei soovi FIFA't mängida... Aga jah, kui tahate, lennake peale

Meie õhtujuht Madis on ühtlasi ka Stereo baarman, seega tuttavaid nägusi jagub.

Mis te arvate ideest kui kord kuus pühapäeviti toimuks mingi kindla süsteemi järgi mängupäev, miniturniir ja neli korda aastas selline suurem asi nagu viimane oli kus on korralikud auhinnad jne...

Ootaks tagasisidet, minuarust oleks lahe... näiteks iga kuu kolmas pühapäev teeks Stereos ühe lahingu...
          Team Hummeliga võib alati arvestada kui mõnd muud asja segamas pole.. Ja usun, et laupäeval enne 20:30 võib mind näha Stereos Eesti-Venemaa mängu mängimas

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
            Osad pildid on üleval:

Ülejäänud tulevad õhtul.. neid on kokku 600!
            Irww vaadake seda pilti ja meie pettumust, tundub, et me olime ikka väga löödud (pilt on kohe peale vastaste pendla tõrjumist tehtud)

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
              Vägagi popp oleks...Kui osavõtumaks oleks minimaalne või olematu, siis sellised igapühapäevased miniturniirid saaks päris populaarseks.
              BTW, kas te NHLi olete Stereos jooksutanud. Actioni osas on hokile raske vastu saada ... Väga kaasakiskuv mäng on. Nt erinevalt korvpallist, mis on nii ja naa värk ja mitte eriti haarav. NHL on aga ultimate - et kuigi siin meie kandis on jalakinimsed, siis talve hakul paar kuud NHLile pühenduda pole kunagi probleem olnud, sest erinevalt jalgallist on EA Sports oma NHL seeriaga 97st aastast kindel turuliider ja ...Ah mis ma siin räägin - asi on lihtsalt nii!
              Sa Lammas võid ka öelda oma arvamuse
              Tõsi ta on, et kiireim mäng üldse vist spordimängudest. Väga hea vaheldus jalkale, kus mängutempo võrreldes NHL-ga suht madal.

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                Kas mängu muudad?
                VÕIKS FIFA 07 ETTE VÕTTA
                www.jkkalju.ee
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                  Team Hummeliga võib alati arvestada kui mõnd muud asja segamas pole.. Ja usun, et laupäeval enne 20:30 võib mind näha Stereos Eesti-Venemaa mängu mängimas

HAHA, HEA TÖÖ... PEAB KA KOHALE VEDAMA ENNAST
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                    Tõsi ta on, et kiireim mäng üldse vist spordimängudest. Väga hea vaheldus jalkale, kus mängutempo võrreldes NHL-ga suht madal.
                    Te tahate must arvutimänguri teha ma vaatan peab uurima seda asja
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Vanad ja kobedad: olgu jääb meile Lume olgu jääb meile Olu...
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ära kuula lammast, ta on paadunud mängur-pede. Mul on siiani pöidlad villis ja ma ei soovita seda kellelegi. Piisab kui aeg-ajalt mängida ja vsjoo. Mul pole arvutis ühtegi mängu vist ligemale 6 aastat olnud, CMR2 oli vist kunagi ammu-ammu.. Pokker on palju lahedam sõpradega laua taga mängides, et teeme parem mõne texas hold'em turniiri, palju põnevam ja mis peamine, laudu stereos jagub. Buy'in 200 eeki, 50 osavõtjat, võitja saab poole potist ja pool läheb stereosse

Kommentaar

Kas 14-aastased saaavad ka mängida?

Kommentaar

Viimati oli 18 ju piirang

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                              Ära kuula lammast, ta on paadunud mängur-pede. Mul on siiani pöidlad villis ja ma ei soovita seda kellelegi. Piisab kui aeg-ajalt mängida ja vsjoo. Mul pole arvutis ühtegi mängu vist ligemale 6 aastat olnud, CMR2 oli vist kunagi ammu-ammu.. Pokker on palju lahedam sõpradega laua taga mängides, et teeme parem mõne texas hold'em turniiri, palju põnevam ja mis peamine, laudu stereos jagub. Buy'in 200 eeki, 50 osavõtjat, võitja saab poole potist ja pool läheb stereosse

Mel, sa oled juba nagu vanainimene. Mitte, et pokkeriturniiri mõte pole hea, aga ma arvan, et meil kasiinosi küllalt. Stereole jäägu tema unikaalsed väljundid. Et kui sa ei saanud FIFAga hakkama, siis NHLi jaoks läheb veel kiiremat liikumist vaja. Samas on seal parem flow - asjad toimuvad lihtsalt ja midagi keerulist ei ole. Löök, sööt ja turbo..
                              NHL on imelikus seisus - tundub, et pole eriti popullaarne noorte seas. Need, kes veel vene aega on näinud hindavad hokit rohkem. Ütleme, et jaekaubandusse NHLi eriti suurte varudega ei võeta...Ja ju siis...samas meie põhjanaabrite seas on mäng kultuseseisuses.

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                                Te tahate must arvutimänguri teha ma vaatan peab uurima seda asja
                                Tegelt ei ole asi üldse nii hull, lihtsalt hea vaheldus kui saad näiteks 2 korda kuus ala 6h järjest virtuaalmaailmas hullata (JALKA+HOKI), täitsa piisab ma arvan, eriti veel kui pere taga ja ei jaksa mina seda naise vingumist ära kuulata

Kommentaar

Working...
                                X