Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Stereo Xcup JÄtkab Juba 20.mail!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
    Ma olen alati unistanud et kui ma päris palliplatsil olen kehvik, siis virtuaalselt suudan ikka ML meestele ära teha aga näe täna sai ka see unistus purustatud, sest nii Tarmo Kink (Levadiast) kui ka Mario Mõistlik (Kalevist) luttisid mind täna nii mis kole
    Ma arvan, et turniiri kehvemaile persoonile tuleks samuti auhind organiseerida

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
      Ma arvan, et turniiri kehvemaile persoonile tuleks samuti auhind organiseerida
      Et võime nimesid ka nimetada. Pole hullu, ma lihtsalt andsin poistele ka võimaluse võitu nautida, missiis et sain niimoodi kolle sisse ja tegin kaartide rekordi.

Mis te mulle siis planeerite?

I koht TARMO KINK
      II koht STEN SIINMAA
      III koht ENAR ESSENSON

Finaal mäng oli väga põnev, 3 minti enne mängu lõppu jooksid mäng kokku, Tarmo juhtis 1:0. Mis muud kui reeglid ytlevad et tuleb uus mäng teha...tegime. Tarmo läks juhtima 1:0, siis sai Sten punase kaardi ja oli yhe mehega miinuses sellest hoolimata lõi viigivärava 1:1 kui Tarmo näitas siiski kes on parim mängija ning võitis 2:1 (panalt).
      .

Kommentaar

Ahnii, Tarmo võitiski, vat siis ma polegi nii kurb enam

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
          Ahnii, Tarmo võitiski, vat siis ma polegi nii kurb enam
          Igatahes lahe
          Ootan järgmist, teen vahepeal tiba rohkem trenni... ma luban et saan vähemalt eelvoorudest edasi...
          www.jkkalju.ee
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kui sa 2010 endiselt seda 2006 WM Fifat mängid, siis mul juba ettekujutamise peale tuleb pisar silma...

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
              Kui sa 2010 endiselt seda 2006 WM Fifat mängid, siis mul juba ettekujutamise peale tuleb pisar silma...
              2010 proovin ma surfilaagris veepeal püsida
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

millal ps3 võistluseid tehakse?

Kommentaar

PS3 ametlikud Meistrivõistlused algavad juba sügisel! Ettevalmistused käivad ja infot hakkab saama Rannajalgpalli Liiga üritustel, kus saab ka juba trenni PS3 konsoolidega teha
                  Aga seniks soovitame ikka XBoxiga sooja teha, sest ka see on fun!

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                    2010 proovin ma surfilaagris veepeal püsida

Respect!
                    ...

Kommentaar

Working...
                    X