Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma olen alati unistanud et kui ma päris palliplatsil olen kehvik, siis virtuaalselt suudan ikka ML meestele ära teha aga näe täna sai ka see unistus purustatud, sest nii Tarmo Kink (Levadiast) kui ka Mario Mõistlik (Kalevist) luttisid mind täna nii mis kole
Ma arvan, et turniiri kehvemaile persoonile tuleks samuti auhind organiseerida
Ma arvan, et turniiri kehvemaile persoonile tuleks samuti auhind organiseerida
Et võime nimesid ka nimetada. Pole hullu, ma lihtsalt andsin poistele ka võimaluse võitu nautida, missiis et sain niimoodi kolle sisse ja tegin kaartide rekordi.
Mis te mulle siis planeerite?
I koht TARMO KINK
II koht STEN SIINMAA
III koht ENAR ESSENSON
Finaal mäng oli väga põnev, 3 minti enne mängu lõppu jooksid mäng kokku, Tarmo juhtis 1:0. Mis muud kui reeglid ytlevad et tuleb uus mäng teha...tegime. Tarmo läks juhtima 1:0, siis sai Sten punase kaardi ja oli yhe mehega miinuses sellest hoolimata lõi viigivärava 1:1 kui Tarmo näitas siiski kes on parim mängija ning võitis 2:1 (panalt).
PS3 ametlikud Meistrivõistlused algavad juba sügisel! Ettevalmistused käivad ja infot hakkab saama Rannajalgpalli Liiga üritustel, kus saab ka juba trenni PS3 konsoolidega teha
Aga seniks soovitame ikka XBoxiga sooja teha, sest ka see on fun!
Kommentaar