Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CyberFoot 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

CyberFoot 2007

Avastasin kogemata sellise manager-tüüpi mängu. Mängu saab endale 7 dollari eest, tasuta saab mängida registreerimata versiooni kus saad valida ainult neljanda liiga klubide vahel (Inglismaa, Itaalia, Hispaania, Portugal ja Argentina). Ise saad valida algkoosseisu, teha vahetusi, otsustada kes lööb pendlaid jne.
    Valida saab nagu ütlesin neljanda liiga klubide vahel aga kuna ühes liigas on vaid 10 klubi, siis neljandas liigas paiknevad sellised nagu Leeds, Wolves, Coventry, QPR, Ipswich ja teised.
    Ise alustasin Wolvesiga ning aastal 2011 sain ManU peatreeneriks. Enne seda olin seigelnud Birmingham Citys, Leedsis, Evertonis, Portsmouthis, Chelseas, Blackburnis, Liverpoolis.
    Praegu olen aastas 2016. 2013 võisin liiga, karika olen võitnud kahel viimasel aastal (2014, 2015), Meistrite Liiga 2014 ja 2014 võitsin ka Kontinentaalse Karika, mille finaalis võitsin Melbourne Victoryt.
    Praegustest ManU mängijatest on alles vaid Kieran Richardson, ülejäänud olen kõik maha müünud kas siis raha eesmärgil või jäid lihtsalt vanaks ning targem oli neist loobuda kuni nad midagi väärt on. Ründes on mul Nicklas Bendtner, Anthony Stokes, Theo Walcott ja Victor Anichebe. Eriti heas hoos on just Stokes.
    Huvitav on see et, kui mängija liiga vanaks saab, algab justkui uus ring. Giggs on näiteks aastal 2016 25-aastane. Tänu sellele on mul hetkel meeskonnas nt. Poom, Gallas, Savage ja Beckham.
    Soovitan kõigile, eriti neile kes osta viitsivad. Siis saab teha pakkumisi kõigile mängijatele. Mina (loe:vaene) saan osta ainult müügil olevaid mängijaid.

Mängu tasuta versiooni saab tõmmata siit:

Ma ei saa aru miks mul pärast igat mängu raha mingi 700 tuhat ära läheb ?:/

Kommentaar

rahaga on jah jubekitsas

Kommentaar

Working...
      X