Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager Live <--- kas uus tase?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

see on mingi serveri koormuse test vms... täpsemalt ei tea... samas tekkis küsimus, et kuidas sa, estsoccer, üldse sisse nüüd said? mul jahub jätkuvalt, et credentials are not recognized.

uuriks seda muidugi fml'i enda foorumist, aga nad pole siiamaani suutnud mulle beta foorumisse accessi anda, kuigi ma seda juba testimise alguses küsisin. täna saatsin ka mingi kirja, et sooviks accessi, vastu saatsid kirja, et nad teavad, et osade gameworldidega on probleeme. accessi andmisest polnud juttugi. saatsin uue kirja... pole vastust saanud.

Kommentaar

see on mingi selline värk, et igaüks saab omale suva tiimi (ainult üheks ööks).

Kommentaar

See oli serveri koormuse test, osa 2. Ärge muretsege, see toimus kopeeritud maailmates, meie omad on korras .

Emaili server oli jah vahepeal maas ja keegi ei saand sisse logida.

Hetkel on taas server maas. Aga credentials-itega peaks praeguseks kõik ok olema.

Kommentaar

Tekkis küsimus, et kas mõni asi praegu üldse töötab ka seal üldse?

* mäng räägib siiani, et credentials were not recognized
          * foorumis soovitatakse teha ticket sega support'is, samas kui leht räägib, et user/pass vale, kuigi see nii tegelikult ei ole
          * sega foorumis on sticky, et kui uuesti foorumisse sisse logida, saab automaatselt beta foorumitesse access'i, jajah.
          * supporti emailile pole ka vastust saanud ei eilsele kirjale, kui ka sellele, mille ma mingi 10 päeva tagasi saatsin

Saan aru, et beta on ja sellega kaasnevad igasugused jamad... aga mulje jääb, et vennad ei võta mitte midagi ette, et oma kommuuniga suhelda.

Kommentaar

Kõik väga imelik, usun, et parooliga on miskit puuse läinud. Teised käivad kenasti sees ja betaga pole suuremaid probleeme paar päeva nyydseks olnud.

Ahjaa, 3s CLi tiitel 6 hooaja jooksul on võidetud .

Kommentaar

ei noh.......

Kommentaar

Mis sa siin üllatud, Non Ranked compis ei mängitatagi oma põhimeeskondi .

Kommentaar

aga mina mängitasin . Ei teadnudgi

Kommentaar

eks ma ka mängitasin mõnes mängus kogu põhimeeskonda, aga lihtsalt oli see hea võistlus, kus reservid said oma fitnessi parandada.

Kommentaar

Neile, kes kahesilmavahele jätsid, siis võtsin vastu töö FMLi GW13 maailmas moderaatorina. GW5s on alles, vaid mu saavutused .

Kommentaar

edu uues maailmas

Kommentaar

Pre-orderiga saad mängu juba oktoobris .

hetkel on leheküljed vist tiba maas, kuid yldiselt asi susiseb .

Mina valin 90% tõenäosusega GW Hernades

Kommentaar

Kas enam Beta Worlde ei ole?

Kommentaar

on... aga juba pikemat aega on mõnede gw'dega probleeme. fml foorumites kõik täpsemalt kirjas

Kommentaar

Osad beetad kestavad oktoobrini, osad vist kauemgi.

Kommentaar

Working...
                                X