Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustkuidas korda saada jaapani ja saksa koondis,nimelt ma ei saa neid juhtida...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustdb kaustast tuleb kaust nimega "lnc" lihtsalt kustutada ning asi toimib.
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustikka sama lugu...kustutasin ära, proovisin uut mängu ja pole saksa ega jaapani koondist
Kommentaar
-
eem räägin kah siis oma hooajast alustasin siis saksa teise liiga meeskonnaga nimega "jena" meedia arvas ,et ma jään mingi 16 vms, mingi poolhooaega oli ära kuskil feeburar 2008 oli ,siis ma 4 koht ja juba ennem tehti mulle pakumisi (heasi) näiteks reading ja everton,mis ma neid ei võtnud vastu kuna nad suht all pool ja võidu võimalust polnud ja ,siis tuli hea pakkumine blackburnilt ja ta oli 5 koht ja võiduvõimalus 10 punkti oli vahet esimese kohaga ja lõpetasin hooaja 3 kohaga
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustsama lugu...ei toimiMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustKas Eesti Liiga ka olemas?Eesti ja välismaised jalgpalliuudised, tulemused ja statistika, pildid ning videod, meelelahutuslikud ja arvamusartiklid, foorum ja kommentaarid.
eesti liiga on olemas!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar