Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Football Manager 2008

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• hheipss
    replied
    Ma mängin Eesti koondisega, hetkel world rankingus 50.koht parim on olnud 39. Aasta on 2009.

Leave a comment:

• KeRRRt
    replied
    hakkasin ka esimest korda seda mängima. no ei ole üldse kerge. Alustasin Hull City'ga. Ostsin mõned poisid juurde oma 2,5m'iga ja liigas ei saa üldse käima. Aga mäng meeldib ikka kõvasti rohkem, kui need uuemad versioonid

Leave a comment:

• kodukaitsja
    replied
    Eile hakkasin viljandi tulevikuga mängima.

Leave a comment:

• fakeplayer
    replied
    Algselt postitanud kasutaja hheipss poolt
    Keegi veel mängib ka seda või on kõik juba 2010-2011 omadele üle läinud ? :P
    Ma ka ikka vuran 2008-t

Leave a comment:

• SainAru
    replied
    Mina mängin!

Leave a comment:

• hheipss
    replied
    Keegi veel mängib ka seda või on kõik juba 2010-2011 omadele üle läinud ? :P

Leave a comment:

• Devil
    replied
    kui kellegil FM08-le taktikat vaja siis ma tegin FMLives selle sarnasele mängumootorile imelise taktika... http://sexandfootball.blogspot.com/2...-and-only.html

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    ma tean, mida sa tunned

Leave a comment:

• jakumaku
    replied

suht närvi ajab, palermo olen

Leave a comment:

• WeThePeople
    replied
    Omast kogemusest võin öelda, et üsna 50-50. Ilmselt see takeover midagi ei mõjuta kuid eelmiste aastate versioonides meeldis uutele chairmanidele 4-5 mängu põhjal otsustada kas jääd pukki või mitte.

Leave a comment:

• Freeze
    replied
    Kui chairmani staatust on hetkel : In process of board takeover , siis kui suur on võimalus ,et takeover ebaõnnestub ?

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Jama jah. Reaalsusega absoluutselt asi ei kattu.

Leave a comment:

• foorumid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja MNa poolt
    Hahaa, mul on nüüd selline huvitav küsimus, et kas mingi nipiga koondise sõprusmänge ei saa juurde laksida? Mõtlen just enne EM-i ja MM-i mõnda sõprusmängu juurde teha. Hetkel pole ühtegi ju.
    kui pole ametlik koondise mängupäev, siis ei saa(vist.)

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Hahaa, mul on nüüd selline huvitav küsimus, et kas mingi nipiga koondise sõprusmänge ei saa juurde laksida? Mõtlen just enne EM-i ja MM-i mõnda sõprusmängu juurde teha. Hetkel pole ühtegi ju.

Leave a comment:

• MNaaber
    replied
    Mnjah, mul teine versioon. Egas midagi.

Leave a comment:

Töötlen...