Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
keegi oskaks ära tõlkida kõik(või enam-vähem kõik)preferred moves'id...et oskaks lisada siis osadele,oleks vaja teada...ning teine küssa oleks siis,et mis lisada eesti liigas(ja eesti mängijatele välismaal)preferred moves'e
Ma mõtlesin, et miks mu klubi rahakott on miljoniga miinuses, aga vaat mis avastasin, omanikud otsustasid hakata uut 14k kohaga Vaprus Stadiumi ehitama
Peale selle on veel laene kah 39M eest, esimese asjana tuli kohe kontrollida ega Ridsdale pole Pärnusse tulnud.
Ma mõtlesin, et miks mu klubi rahakott on miljoniga miinuses, aga vaat mis avastasin, omanikud otsustasid hakata uut 14k kohaga Vaprus Stadiumi ehitama
Peale selle on veel laene kah 39M eest, esimese asjana tuli kohe kontrollida ega Ridsdale pole Pärnusse tulnud.
Niisiis, mul on ka esimene pettumust valmistanud hooaeg läbi saanud. Mängisin Düsseldorfi Fortuunaga Regional Division Nordi. Sain seal hooaja kokkuvõttes 11.koha, 10. kohal oli punn rohkem.
Kommentaar