Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Arr no mida on... alles võitsin Liverpooli 3-5 ning tegin Arsenaliga 1-1 viigi aga nüüd sain Portsmouthilt 2-0 pähe.
Taktika oli sama.
Mul on üpris sama lugu. 4 võitu järjest, seal hulgas 2:0 Barca vastu (esimene võit üldse oma 5-6 aastase karjääri jooksul) ja siis tuleb mingi 3 kaotust mingite mõttetute vastu ja tiitli lootus jälle üheks hooajaks läinud, mitte et keegi üldse Realile, kes haiglaselt hea on, vastu saaks. Aga ikkagi.
Ma soovitaks töötada välja korralik taktika. Kaalutle ja vaata oma mängijaid ning nende iseärasusi. Mida rohkem sa taktikat vahetad, seda raskem on mängijatel aru saada mida nad tegema peavad.
On mõningaid näpunäiteid mida nimelt vaadata, ning kellel jne.
Aga mida ma siis peaks tegema kui nt olen sama taktikaga võitnud 4-5 superklubi aga siis kaotan 2-3 mängu liiga viimasele.
No vahepeal sain ilusti mängima meeskonna mängisin 4-4-1-1. Kus ääred Ronaldo/Giggs jooksid ette kus vastavalt oli tippuründaja Henry ning tema selja taga Rooney.
Käivad juba kuulujuttud ,et manU ei annagi mulle uut lepingut, nojah olen 2hooaja jooksul võitnud ainult Liiga karika, Liigas jäin 3daks.
See hooaeg täiesti p***** läinud, ainult liiga karikas sain teise koha, nüüd liigas veel 3mängu pidada olen 3kohal, Liverpool 9p maas, ning Chelsea ja Arsenal samuti 9-10p ees minust!
-e-: Kuidas saaks neid asju parandada:
Domestic Player Bias
Hands On Approach
Arr no mida on... alles võitsin Liverpooli 3-5 ning tegin Arsenaliga 1-1 viigi aga nüüd sain Portsmouthilt 2-0 pähe.
Taktika oli sama.Tavaliselt peale kaotust vahetan taktikaid niikaua kuni saan võidu.
Aga kas peaks koguaeg sama taktikaga mängima?Või pidevalt muutma.
Ma soovitaks töötada välja korralik taktika. Kaalutle ja vaata oma mängijaid ning nende iseärasusi. Mida rohkem sa taktikat vahetad, seda raskem on mängijatel aru saada mida nad tegema peavad.
Ise sain oma taktika just Stuttgardiga tööle. Esimesel hooajal 1 punktiline võit liigas Bayerni üle ja meistrite liigas veerandfinaal. Meedia pakkus mulle juba kohta ManU pingil aga sellele vastasin eitavalt. Teisel hooajal tõin sisse noored täkud Saksamaalt ja Prantsusmaalt.
Taktika oli sama.Tavaliselt peale kaotust vahetan taktikaid niikaua kuni saan võidu.
Aga kas peaks koguaeg sama taktikaga mängima?Või pidevalt muutma.
Aasta 2012 on Portole edukas, liiga võideti küll 3 punktiga, kuid kaotusteta seeria küündib 61-le mängule, Portugali karikas, Super Cup , Liiga karikas ja liiga on võidetud, Meistriliigas jõuti esimest korda finaali kus on vastaseks Valencia, 16 parima seas alistati 7-4 väravatevahega Lyon , edasi Juventus 8-5 ning poolfinaalis 8-1 Benfica, nüüd siis see Valencia vaid järel. Matias Fernandes juhib igalpool väravaküttide tabelit ja Lulinha assistide tabelit. Nüüd hakkavad tiimi ka need regenid tekkima, selline tüüp nagu Paolo Vitor Rodrigues do Nascim lööb lained tiimis ning märgiks ära ka et Portugali liiga ikka jõle lihtne, kui nüüd Meistriliiga võidan siis kõik ka vast selle liigaga =D
Leave a comment: