Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustAga mis seda mingi patchiga korda ei saa ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustMiks on nii, et suurturniiridel mängivad nõrgad võistkonnad mitte need, kes tegelikult kvalivitseerusid? Eesti mul nt 2008 Eurol veerandfinaalis.
Eesti pole nõrk, aga ülejäänud küll on.
Algselt postitas Cule Vaata postitustSul netist tõmmatud mäng siis...
Leave a comment:
-
ma olen proovinud mingi patchiga mis siin teil üleval ka kusagil aga ma ei saa ikka.milles võib asi olla?
Leave a comment:
-
ole ohmu, eriti ohmu.
KAS KEEGI SAAB/VIITSIB TEHA MULLE PUUST JA PUNASELT ETTE, KUIDAS MA SAAN EESTI LIIGAT MÄNGIDA?
mida selleks vaja, nt. kui mul praegu pole isegi mängualgusest lõpuni puust ja punaselt ette teha siis jagan lahti asja ja saan ka eesti liigat nautida
Ette tänades!
Leave a comment:
-
Miks on nii, et suurturniiridel mängivad nõrgad võistkonnad mitte need, kes tegelikult kvalivitseerusid? Eesti mul nt 2008 Eurol veerandfinaalis.
Eesti pole nõrk, aga ülejäänud küll on.
Leave a comment:
-
Mõtlesin ,et kirjutan ka üle pika aja siia siis midagi, just tuli 2009 aasta 1 juuni ning sellel õnnelikul päeval pakus Flora managment eesotsas Pohlakuga mulle uut lepingut aasta 2011-ni.Olin nõus, Gams oli väga rõõmus,et ma selle vastu võtsin:P
Liigas jäin kahjuks jälle 4daks......
Küsiks paar küssi ka,
1)Kus saab vaadata Free Agentside nimekirja?
2)Kuna on lootust ,et uus juht tuleb klubile?, Pohlakust saab juba vaikselt villand
Hakola väärtus on ka juba 120k vms, peaks ta maha müüma...
Noortest on hetkel kõige tugevam Rõivassepp, kes mängib veel U19-s, aga varsti saab põhikooseisu, tema väärtus on 60k.
Leave a comment:
-
Proovi hiigelkontrahti; palu, et ta mingit mängijat soovitaks ja osta ta. Võib-olla aitab.
Leave a comment:
-
kas kellelgi sellist jama on olnud, et mängijale ei meeldi tema ise ja soovib meeskonnast lahkuda ? mida teha, et oma parimat ründajat ei kaotaks ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustsooviks mõnd lahedat face ja logo pack, ehk keegi oskab aidata?
Natsa minu karjäärist:
Leave a comment:
-
sooviks mõnd lahedat face ja logo pack, ehk keegi oskab aidata?
Leave a comment:
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust
mis skini keegi kasutab?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: