320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

super, 49.3 millionit alles, müün giveni, harperi, zieleri maha.
    Algselt postitas 17
    Kas luumurd on nakkav?
    Algselt postitas magnisco
    Ma ei tea, sina oled w?

Kommentaar

Krt nüüd on küll mäng päris segi läinud ja ehk leidub keegi kes oskaks aidata kuna ei tahaks mängu uuesti alustada.asi selles et saan teha mängijatega lepinguid ja igasugu muid värke aga mänge nagu üldse ei toimuks kuigi on detsembri lõpp.ning kui vaadata meeste karjääre sis nüüd on nii et kõik mehed on tulnud alzeeria liigast kus nad alustasid mänge aastal 1 p.k.
      krt mida pean tegema et saaks edasi mängu pelada?

ette lööb peale savingut selle.
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

ning kui vaadata meeste karjääri annab ta kõigile sellise liiga ja klubi,

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Sa võid proovida muuta save'i nime 'autosave'-iks . Sama asi juhtus mu Milani mänguga ningsee aitas .

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
            Sa võid proovida muuta save'i nime 'autosave'-iks . Sama asi juhtus mu Milani mänguga ningsee aitas .
            kas siis taastas kõik?
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              kas siis taastas kõik?
              Mul taastas küll ja sain edasi mängida ja seivida .

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
                Mul taastas küll ja sain edasi mängida ja seivida .
                kas lihtsalt kirjutasid autosave ja kõik oli korras?ma korra proovisin aga ei midagi või teen midagi valesti?
                Ott Järvela

Kommentaar

kas lihtsalt kirjutasid autosave ja kõik oli korras?ma korra proovisin aga ei midagi või teen midagi valesti?
                  Nojah muutsin save'i nime 'autosave'-iks ja kõik oli korras .

Kommentaar

Irw mis arsenaliga juhtus sa kohe puhta relegation tsoonis ja sul klubi pankrottis ju
                    Algselt postitas 17
                    Kas luumurd on nakkav?
                    Algselt postitas magnisco
                    Ma ei tea, sina oled w?

Kommentaar

Algselt postitas joonardo Vaata postitust
                      Irw mis arsenaliga juhtus sa kohe puhta relegation tsoonis ja sul klubi pankrottis ju
                      arsenaliga ei mängi mina,see leht sattus juhuslikult näiteks.see kes treener oli ise ennem mängija.näiteks Reali peatreener on ka eestlane aga tundub et see mäng jääb pooleli kuna ei suuda mängu korda saada
                      Ott Järvela

Kommentaar

Sa võid save game'i üles panna, saab mõni teine ehk mängu korda.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                          Sa võid save game'i üles panna, saab mõni teine ehk mängu korda.
                          ehk annad nõu kuidas seda teha?
                          Ott Järvela

Kommentaar

Meenub mingi bug, kus teatud viirusetõrjete skänn keerab kõik mängijate history ja muu teema peesse. AVG võis olla, aga kindlalt ei mäleta. Nii et kui sul viirusetõrje juhuslikult mängimise ajal skänni tegi, siis on põhjus ilmselt selles. Lahendust probleemile, kui save juba corrupt on, kahjuks vist polnudki.

Kommentaar

njah... seda ei vist jah kõige lihtsam korraldada, kui failid üle 100mb on...

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                                njah... seda ei vist jah kõige lihtsam korraldada, kui failid üle 100mb on...
                                tähendab et võin arvuti aknast välja visata?lootusetu nagu aru saan
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X