Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No Realiga olin ma kunagi mingi 3 ja pool hooaega järjest võitmatu, üle 100 mängu. Arsenaliga vb iga 50 mängu tagant ala Chelsea kõmmutas ära.

Kommentaar

Kas keegi saaks aidata 8.02 versioonis flora taktikaga? Ükski taktika ei taha nagu pikalt toimida. Natuke aega kõik hea ja siis hakkavad jälle jamad peale.

Kommentaar

kust saaks/ kellegil oleks anda eesti liigat??

Kommentaar

Hei hei hei, kas mingi nipiga saab korraldada, et inglise liigas viie mehe asemel seitse saaks pingile istutada?

Tänud.

Kommentaar

ehk game editoriga annab midagi teha ?

Kommentaar

Olen selles vallas võhik, ehk keegi soojade tänusõnade eest teeb mulle lollile puust punaseks?

Kommentaar

Algselt postitas MNaaber Vaata postitust
                Hei hei hei, kas mingi nipiga saab korraldada, et inglise liigas viie mehe asemel seitse saaks pingile istutada?

Tänud.
                Ma ikka aeg-ajalt toksin veel 2008-t ja mul on küll PREMMIS seitse meest pingil. See peaks rakenduma alles hooajast 2008/09 nagu IRL.

Aga kui sa tahad football league'is elik madalamates liigades seitset meest pingile cheatida, siis sellest ma küll midagi ei tea.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Vaja veel korra abi:

Minu tiimi keskvälja mehed jäävad pidevalt liiga kergelt keskväljal pallidest ilma, mida teha?

Kommentaar

Mul juba aasta 2010 käes, endiselt 5 meest pingil. Ilmselt peab midagi uuendama, aga ma muidugi ei tea mida

Kommentaar

Abikäsi vaja

Kommentaar

Algselt postitas MNaaber Vaata postitust
                        Mul juba aasta 2010 käes, endiselt 5 meest pingil. Ilmselt peab midagi uuendama, aga ma muidugi ei tea mida
                        See 7 meest pingil premieris tuli minu arust 8.0.2 versiooniga. Aga ma võin puusse ka panna

Kommentaar

Mnjah, mul teine versioon. Egas midagi.

Kommentaar

Hahaa, mul on nüüd selline huvitav küsimus, et kas mingi nipiga koondise sõprusmänge ei saa juurde laksida? Mõtlen just enne EM-i ja MM-i mõnda sõprusmängu juurde teha. Hetkel pole ühtegi ju.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                              Hahaa, mul on nüüd selline huvitav küsimus, et kas mingi nipiga koondise sõprusmänge ei saa juurde laksida? Mõtlen just enne EM-i ja MM-i mõnda sõprusmängu juurde teha. Hetkel pole ühtegi ju.
                              kui pole ametlik koondise mängupäev, siis ei saa(vist.)

Kommentaar

Jama jah. Reaalsusega absoluutselt asi ei kattu.

Kommentaar

Working...
                                X