Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Ma mängin Eesti koondisega, hetkel world rankingus 50.koht parim on olnud 39. Aasta on 2009.
-
hakkasin ka esimest korda seda mängima. no ei ole üldse kerge. Alustasin Hull City'ga. Ostsin mõned poisid juurde oma 2,5m'iga ja liigas ei saa üldse käima. Aga mäng meeldib ikka kõvasti rohkem, kui need uuemad versioonid
Leave a comment:
-
-
Keegi veel mängib ka seda või on kõik juba 2010-2011 omadele üle läinud ? :PLeave a comment:
-
kui kellegil FM08-le taktikat vaja siis ma tegin FMLives selle sarnasele mängumootorile imelise taktika... http://sexandfootball.blogspot.com/2...-and-only.htmlLeave a comment:
-
Omast kogemusest võin öelda, et üsna 50-50. Ilmselt see takeover midagi ei mõjuta kuid eelmiste aastate versioonides meeldis uutele chairmanidele 4-5 mängu põhjal otsustada kas jääd pukki või mitte.Leave a comment:
-
Kui chairmani staatust on hetkel : In process of board takeover , siis kui suur on võimalus ,et takeover ebaõnnestub ?Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Hahaa, mul on nüüd selline huvitav küsimus, et kas mingi nipiga koondise sõprusmänge ei saa juurde laksida? Mõtlen just enne EM-i ja MM-i mõnda sõprusmängu juurde teha. Hetkel pole ühtegi ju.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: