Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas joonardo Vaata postitustIrw mis arsenaliga juhtus sa kohe puhta relegation tsoonis ja sul klubi pankrottis ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitust
Irw mis arsenaliga juhtus sa kohe puhta relegation tsoonis ja sul klubi pankrottis ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas lihtsalt kirjutasid autosave ja kõik oli korras?ma korra proovisin aga ei midagi või teen midagi valesti?
Leave a comment:
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustMul taastas küll ja sain edasi mängida ja seivida .
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas siis taastas kõik?
Leave a comment:
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustSa võid proovida muuta save'i nime 'autosave'-iks . Sama asi juhtus mu Milani mänguga ningsee aitas .
Leave a comment:
-
Sa võid proovida muuta save'i nime 'autosave'-iks . Sama asi juhtus mu Milani mänguga ningsee aitas .
Leave a comment:
-
-
Krt nüüd on küll mäng päris segi läinud ja ehk leidub keegi kes oskaks aidata kuna ei tahaks mängu uuesti alustada.asi selles et saan teha mängijatega lepinguid ja igasugu muid värke aga mänge nagu üldse ei toimuks kuigi on detsembri lõpp.ning kui vaadata meeste karjääre sis nüüd on nii et kõik mehed on tulnud alzeeria liigast kus nad alustasid mänge aastal 1 p.k.
krt mida pean tegema et saaks edasi mängu pelada?
ette lööb peale savingut selle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas L00M Vaata postitustNoortest talentidest kindlasti:
Oscar Ustari
Hugo Lloris
Remy Riou
Igor Akinfeev
Bohdan Shust
Felipe
Kasper Schmeichel
Marcel Grohe
sakslane Rene Adler, Manuel Neuer
Leave a comment:
-
Algselt postitas joonardo Vaata postitustSoovitage häisi väravavahte krt mul jääb koguaeg Shay Given haigeks, müün maha ostan parema
Oscar Ustari
Hugo Lloris
Remy Riou
Igor Akinfeev
Bohdan Shust
Felipe
Kasper Schmeichel
Marcel Grohe
Leave a comment:
-
Algselt postitas joonardo Vaata postitustSoovitage häisi väravavahte krt mul jääb koguaeg Shay Given haigeks, müün maha ostan parema
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: