tehud uus teema!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 07/08
Collapse
X
-
Osalesin eelmisel aastal Meistriliigas ja kuna "saavutasin" viimase koha ja reeglite peaksin olema kukkunud liiga madalamale, siis hea meelega võtaks ikka koha esiliigas. Kahjuks ei näe, et minuga arvestatud oleks
Maarek - BC Lemps UnitedMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kustkohast seda välja loed? Minu meelest on eespool isegi su nimi kirjas. Seega oodati kõigest sinupoolset kinnitust...Algselt postitas Maarek Vaata postitustKahjuks ei näe, et minuga arvestatud oleks
Maarek - BC Lemps UnitedUhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustKustkohast seda välja loed? Minu meelest on eespool isegi su nimi kirjas. Seega oodati kõigest sinupoolset kinnitust...
Mina vist siis ei oska lugeda. Räägitud on langejatest küll, aga neid nimesid pole sellesse nimekirja lisatud.
Üldiselt pole ka vahet. Pange siis minu nimi palun kirja ja teen ka ülekande asap.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Väike vahekokkuvõte siis.
1. Kuressaare Hagijad - artz (osaleb,makstud)
2. Nõmme Uskumatud - Semi (osaleb,makstud)
3. BC Lemps United - Maarek (osaleb,makstud)
4. Selja Lambikad - Lamp17 (osaleb,maksab 20.10.07)
5. Lasna Magic - Semi sõber BC Magic (osaleb)
6. Jazzz - Michkel (osaleb,makstud)
7. Rashaun - Juveman (osalen,maksin kah)
8. Kohila Kolvid - dreyd (osaleb,makstud)
9. Keila Kurjad Koprad - eika (osaleb,makstud)
10. Capital Loosers - CapitalLooser (osaleb)
11. BC Nautilus - hassan74 (osaleb,makstud)
12. Terror Squad - punger (osaleb,makstud)
13. BC Pärnu Tellis - Y2KViinaordu (osaleb,makstud)
14. GHOSTERS - Ghoster (osaleb,makstud)
15. Mõniste Kuradid - Jaak Taal (osaleb,makstud)
16. BC Naljavennad - Andre89 (osaleb,makstud)
17. Heaterz - Rookie (osaleb,makstud)
18. Kopli Keemik - laurenzo (osaleb,makstud)
19. cali boyz - Kirschbaum (osaleb,makstud)
20. supakoRn - EgoTrip (osaleb,makstud)
Raha tuleks kanda järgnevalt (100 krooni):
Romet Mihkels
Hansapank
1106228468
Selgitusse palun lisada siinse foorumi kasutajanime ning tiimi nime Yahoo-s. Maksetähtaeg on 20oktoober!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar