Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen nüüd esimesed hooajad ära teinud mäng on väga huvitav aga paar asja oleks mida tahaks arutada kui oleks veel asjaosalisi:P
No sa pole seda ju mänginud lihtsalt oled pool või ühe hooaja mänginud .Mina mängisin ka algul fm aga selle mängumootor on läinud järjest keerulisemaks kuigi cm on need asjad kõik olemas mios fm aga mäng oluliselt lihtsam ja põnevam.Mängudest saab teha analüüse ja seda meedias kajastada , põhimõttelsielt on võimalusi palju nii et kui keegi on huvitatud siis on võin löähemalt rääkida.
No sa pole seda ju mänginud lihtsalt oled pool või ühe hooaja mänginud .Mina mängisin ka algul fm aga selle mängumootor on läinud järjest keerulisemaks kuigi cm on need asjad kõik olemas mios fm aga mäng oluliselt lihtsam ja põnevam.Mängudest saab teha analüüse ja seda meedias kajastada , põhimõttelsielt on võimalusi palju nii et kui keegi on huvitatud siis on võin löähemalt rääkida.
Mind hakkas huvitama - kas sa teed CM-ile database'i või nad lihtsalt maksavad sulle mängu promomise eest? Sellist harvanähtavat entusiasmi on lihtsalt raske kuidagi teistmoodi seletada.
Tore oleks kui keegi mängiks ka mitte ei jahuks aind oma fm ise pole cm mänginudki. Kvaliteedil ja kvantideedil on siiski vahe aga noh se minu arvamus
Tore oleks kui keegi mängiks ka mitte ei jahuks aind oma fm ise pole cm mänginudki. Kvaliteedil ja kvantideedil on siiski vahe aga noh se minu arvamus
Mina olen mänginud mõlemat. Lihtsalt huvi pärast. Mis sa selle kvantideedi all antud kontekstis silmas pead, jääb häguseks, aga kvaliteedi osas ma avaldasin oma mängides kujunenud arvamust juba ammu piltliku postitusena CM7 teemas.
FM vasakul, CM paremal.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar