Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti FMi tiim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Paar pisi-pisidetaili häirisid natukene. Pean PA'd -7 asemel -8 asemele panema, sest eeldasin, et natukene kõrgem tuleb -7'ga, kui 140.

Edit: Ideaalis oleks tahtnud, et PA tuleks max 170, aga kuna kahjuks valikud olid, kuni 160 ja kuni 180, siis otsustasin mängu huvitavuse kaitsmiseks esimese variandi kasuks. Kui 25 mängumeest on sellisel tasemel nagu tippklubi algkoosseisutüübid, siis pole nagu mõttet eriti vast. Hetkel on mängijate tugevus 130-160. Võrdluseks võin tuua, et näiteks Stepanov on vast 130 kandis või isegi allapoole. Koondisesse on kõik kutid võimelised saama ning mängu alguses tavaliselt nii mõnigi tüüp ongi kohe koondise nimekirjas.

Kui vaja Meistrite Liigat jahtida, ju toote/toodate tüüpe juurde. Orienteeruvalt 21:10 on üleval (kui probleeme ei ole).
    sigpic

Kommentaar

mäh, miks ma tiimis ei ole, post oli nagu piisavalt vara tehtud, aga vb jäi siis kahe silma vahele.
      AILTON

Kommentaar

Oled küll. Ju ma unustasin sind esimesse posti lisada.

Praegu on upload natukene imenud ning näitab, et 23 minutit veel.

Lasin mängul üle aasta praegu continue'da... raha on päris mõnusalt kulutanud Eesti klubid, ei suuda ennast talitseda kui raha kätte antud. Aga lollid ei taha kuidagi staadioni suurendamisse investeerida. Aga noh, ju siis lähevad pankroti ja ostavad uued mängumehed ning ehk kunagi teevad omad staadionid jms. Konkurentsi on küll.

Flora nt. Serbia tähe Stefan Jovetici ostnud, kelle description on wonderkid.

Soccernet kah mitu ässa soetanud ning Meistriliigasse pääsenud kohe. Eriti arvestades seda, et mängijad enamuses poisikesed alles. Aga noh, rahakoti pisut ikka on ning saab osta endale mõned päris head mängijad, et nii kaua katta kuni noored valmis.

Täitsa põnev tundub ning liiga kerge ei tohiks tipu tõusmine olla.
        sigpic

Kommentaar

Vaatan, et tiimid liialt suurtes hädades oma rahalise poolega. Lähen mässan staadionite suuruse ja average attendance'tega. Seetõttu kujutan ette, et 23 on asi üleval.
          sigpic

Kommentaar

Soccernet FM - Ässad I

Kirjeldus: Ütleme nii, et tegu on unistajate db'siga. Potential ability on kõigil Soccerneti mängijatel -8, mis tähendab, et kõik mängumehed on oma potentsiaali poolest võimelised EPLi klubides mängima enamikes klubides. Kuid palju oleneb ka arengust ja muudest faktoritest, kas jõutakse selle tasemini. Kuid, et konkurentsi tõsta, on kõvemaks tehtud ka kõik muu, Soccerneti treeningvõimalused on kõrgest klassist nagu ka staadion, rahakott jms. Kõvasti on parandatud ka teiste tiimide olukordi ning liiga peaks olema täiesti võrreldav näiteks Hollandiga. Esimesed kümmekond aastat on liiga ilmselt võõrleegionäre täis kuni klubid ise noori Eesti ässu tootma hakkavad. Koondise tase tõuseb igatahes lakke. Ja palju palju muudki.

sigpic

Kommentaar

Põhimõtteliselt ajapikku tekivad siiski rahalised probleemid, aga noh ju nad kuidagi välja rabelevad kas Euroopa esituste kaudu või klubi omanike vahetades - Soccernetiga ei juhtu kindlasti mitte, kui korralikult raha hooldate (selle all mõtlen, et 5-10 milli eest väljamaallasi ostma ei hakka).

Lasin holiday'ga praegu 3 hooaega läbi. Smutov kaks hooaega Meitriliiga Parim Mängija olnud.

Nautige ja andke feedbacki, et ma saaks järgmisel korral parandada asju.
              sigpic

Kommentaar

perkele, mul on sama jama, mis üleval ühel härral, mäng ei näita seda db-i, kopeerin ma selle kausta program filesi või my documentsi alla. ainult default ja 801 patchi oma.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ehk on 802 patchi vaja?
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Nojah, selle db jaoks 802 vaja.
                    sigpic

Kommentaar

okei, kahtlustasingi.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                        Lasin holiday'ga praegu 3 hooaega läbi. Smutov kaks hooaega Meitriliiga Parim Mängija olnud.
                        Eeldan, et kolmanda ajal mängisin juba Barcelonas ja olin maailma parim. Meister.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                          perkele, mul on sama jama, mis üleval ühel härral, mäng ei näita seda db-i, kopeerin ma selle kausta program filesi või my documentsi alla. ainult default ja 801 patchi oma.
                          Mul ka sama jama, proovisin samuti nii program filesis, my documentsis ja igaks juhuks ka mõlemas, aga kuidagi ei ole seda seal valikutes. Samas kõiki teisi db'sid näitab mis mul on, 8.02 patch ja siis mingid vanad enda tehtud db'd jne.

Kommentaar

Ei tea, mina sain viimase patchi installimisega kõik db-d nähtavaks (mitmes eksemplaris veel, kuna ma neid kõikidesse võimalikesse kaustadesse kopeerisin).
                            Päris lõbus on. Esimesel hooajal pole vist vaja kedagi ostagi, Steiv lööb lihtsalt igast asendist väravaid. :P

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                              Eeldan, et kolmanda ajal mängisin juba Barcelonas ja olin maailma parim. Meister.

Nii heaks ei saa keegi. Barcasse võib jõuda küll iseenesest.

Aga vot, Soccerneti vedasid kahele karikavõidule ja ühele Meistriliiga tiitlile selle ajaga.

Aga kui nt. Program Files olevas kaustas Soccernet DB tööle ei hakka, proovige My Documents alla.
                              sigpic

Kommentaar

Ise ma ei mängi küll üldse FM'i kuid võite vahepeal öelda kuidas mul läinud on (Even Laanemaa)?
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X