Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    kas mõnd head taktikat pole pakkuda?

proovi 4-3-1-2

äärekaitsjad tõusvaks, 2 äärmist poolikut langevaks, 1 ründav poolik noolega ründesse...
    oleneb ka palju sellest kes sul pommitajad eesotsas seal on, aga proovi ikka.

edit:

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
      jajaa, pressikonv. on küll ulme, haa haaa.
      hullult pommitavad küsimustega aga pikkapeale hakkavad korduma küsimused, database on väike selle koha pealt. :S

btw, Srna väärtus on mul Shakhtaris kuskil 5-6M aga peale seda kui liigas mitu jörjestikust supermängu mul tegi tahavad ulmeliste summade eest mult teda ära osta, nt. Real Madrid pakkus 38M. kas tõesti pean loovutama oma Target Man-i raha pärast? :S

CL-s sain alagrupis ainul 1 võidu - ülejäänud napid kaotused, isegi Euro Cup-ile ei saanud. :P
      alagrupis olid Barca, Bordeaux ja Porto.

meestel on postide vahele löömisega probleeme - Brandao, Gladkiy, Moreno, Kink, Castillo, Fernandinho on ründajad...ja ainult Ferna oskab taguda nii enam-vähem. Anier ei lähe arvesse, temast alles teen staari.
      Srna on äärekaitsja ... ja 38m eest müüks mina küll, saaks terve uue meeskonna osta, 1 on 1 lahendamine on jah ründajatele väga raske, tuleb "round the keeper" selgeks õpetada
      Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Oleneb, mis mehed tiimis on suuresti, mul on valida Torrese, Agüero, Rossi, VdV, Gerrardi, Babeli, Marcherano, Toure, Ilsinho, Arshavini, Aquino, Amrabati, Ninise ja teiste noorte vahel - selge see, et kõik ei mahu väljakule ära
        Kasutan siis enamasti FC - Torres AMC - Agüero/Rossi ja VdV, MR Gerrard, ML Babel DMC Toure, teised sittugu verd pingil. Ja olen vist mingi 15 mängu järjest võitnud
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

muide, sortitoutsis on facepacke juba tehtud, kõik ruttu rabama!
          mõningaid muid graafilisi asju ka...

Kommentaar

Leedsiga tänaseks poolteist hooaega.

Meeldib:
            - täiesti enda taktika (ründav 4-4-2, kuigi 4-4-1-1 või isegi 4-3-1-2 oleks võib-olla isegi paremad, kuid mulle meeldib kaks ründajat ees), mis on nullist ehitatud ja pole kuskilt tõmmatud. Kui keegi tahab, siis võin postitada ja selgitada täpsemalt.
            - fak, raske on
            - mõned mehed isegi arenevad

Ei meeldi:
            - fak, raske on
            - mängumootor teeb vahepeal veidrusi (vv on mõnes olukorras nagu üleliigne sellikevõi siis kaitsjad kaotavad ründajad täielikult ära)
            - raga põle, sest bates on kitsi tont

Parim tulemus: teise hooaja FA Cupi kolmandas ringis 4:2 kodus ManU vastu. Keskkaitses oli 16-aastane talent, kelle mootor mulle lõi (tüübi füüsilised võimed on out of this world, loodetavasti areneb mental ja technical järgi), ja vasakul 17-aastane Leedsi omakasvandik. Keskväljal muidugi Delph. Ja need vennad panid ManU pärdikud puuri. Pole paha! Selle Johnstone'i värvikarika panin ka kotti.

Kuigi harjunud olen kahe hooajaga Premiershippi jõudma, siis praegu tundub, et seekord võib kuidagi raskeks minna. Esiliigas poole hooaja peal neljas ja see on läbi räige jama ja probleemide tulnud. No pole selliseid mängijaid nagu Stoke'il terves koosseisus jne... Värdjad. Äkkiläbi play-offi kuidagi jopastab, sain paar enam-vähem laenumeest, sest meeskonna olen jobudest puhtaks müünud, et palgaraha alla saada ja meeleolu rikkujad minema peksta.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
              Oskab keegi öelda, kas Eestis ka kusagil müügis võib seda leida juba?
              Arvatavasti on vastus ei , aga kuna te arvate see kõige varem tuleb ja kuhu?

Või oleks odavam ja kiirem tellida kusagilt välismaalt ja kust?

See = FM09 ofc.
              Duubeldaks küsimust. Kas oskab keegi öelda, kuskohast eestis üritada subjekti osta?
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas aiFo Vaata postitust
                Duubeldaks küsimust. Kas oskab keegi öelda, kuskohast eestis üritada subjekti osta?
                Andricos ju täitsa olemas. Ja tuuakse lausa koju kätte...

Kommentaar

Algselt postitas Undi Vaata postitust
                  Andricos ju täitsa olemas. Ja tuuakse lausa koju kätte...
                  Tänud!

aiFo.
                  Jalgpallihaigla liige
                  Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Seni peaaegu ainuke brag (eelpool mainitud karikakohtumine):

Kommentaar

Kuna pole kunagi mänginud rohkem kui 2 hooaega Inglismaa väikeklubiga see tegi tuju paremaks :

Kui keegi tahab siis soetage endale 3k eest Pierre Alexandre Pluchino Galuppo !
                      George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Kaugel Eesti liiga on???

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          vigane fail paistab olevat
                          olgu ma nyyd tegin teist moodi et paki aint fail lahti oma taktika kausta, tulin selle taktikaga coca cola chapionis Q.P.R -siga 4 -daks palyoffis kaotasin finaalis bringihamile 1-2
                          Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Minul ka väikene abi otsing. Nimelt Manuga mängides on probleeme eelkõige ära löömisega. Kaitse on hea ja laseb harva sisse aga ei suudeta väravaid lüüa. Platsil enamus aega kõige kehvema reitinguga ründajad. Ei aita ka taktika muutmised. Üle kahe värava juhtub harva ja 0-0 viik on üsna tavaline nähtus. Ehk oskab keegi soovitada selle vastu mingit rohtu. Üks naljakas seik ka mängus. Nimelt hooaja eelsetes sõprusmängudes olin juba kõik vahetused teinud kaasaarvatud väravavaht ja siis otsustab Kuszczak võtta palli kätte karistus alast väljas ja kenasti punane kaart otsa.

Kommentaar

Kuidas siis veel meistriliigasse pääseda, kui mitte tänu pettustele ja häbiväärsetele skeemidele. Kui tavaline ja algaja FM-mängija kasutab selleks save-reload taktikat, siis kogenud vennad, nagu mina loomulikult olen, teevad asju sujuvamalt ja panustavad taktikalistele nüanssidele, mis alati edu toovad.

Sellel korral siis läks käiku: löö-kaitsja-vigaseks-ja-jäta-ründajad-tema-juurde-nillima-ning-sööda-siis-neile-pall-taktika.

Hetked toimunust:

Pisar tuli lausa silma. Eriti seetõttu, et mingi värd kasutas hooaja esimesel poolel sama taktikat minu vastu. Payback.

Üks mäng jäänud, olen teisel kohal ja kolmandaga vahe viis punkti. Bring it! Põhimõtteliselt päästis mu õnnelik paar kuud, kus ma ühtegi mängu ei kaotanud ja meeskonda täiesti arulagedalt kiites isegi võõrsil võite noppisin. Koduväljakul olen ma enivei selline kuningas, et võin vastastele kaks väravat ette anda ja siis mehi poolajal fännidega hirmutada ja tüübid toksivad vähemalt viigi alati välja, kuid üldjuhul leitakse võidu võti ka sellises seisus üles. Samas meeskonna taset arvesse võttes – kõrgliigas lillepidu kindlasti toimuma ei hakka ja seal on tabeli keskkond või imeline eurosari täielik lagi. Kuigi ManU suutsin oinastega kodus kotti panna ja Newcastle sai napi võidu. Elland Road on ikka kindlus.

Kommentaar

oskab keegi öelda kuidas seda nipitamist treenida meestele või peavad mingid speacial tüübid olema kellele saab õpetada???.....treeningute all näitab et pole muuve tal ja ei leia ka kohta kust saaks kutid õppima panna....ise esialgu socieadadi üritan ja siis silkebourgiga meistrite liigat võitma

Kommentaar

Working...
                                X