asi on veits bugine kah-tahad raha siis vajutad repay loan -82387649283764928364 summa ja raha tuleb sulle...ostad mehed ära mängid vähe. Alguses nii ei teind, olin Borrow'iga peale esimest hooaega 2-sain 3 div. 2 hooaeg sain edasi kohe 2 div. siis proovisin mujal klubides kohti-manager reputation oli miski 96 ligidal. sain alguses liverpooli treenerix...siis võitsin liverpooliga ära tiitli, euro sarjas aga kukkusin kohe välja. Siis sain ManU treeneriks...sellega kaotasin EURO finaalis miskile elulamp klubile...rohkem polegi nagu mängid, pole ka aega eriti
muidu mäng on normaalne-eriti äge on see graafiline jant-naera poolex kuidas penalteid lüüakse. Mees hakkas otse lööma ja lõi täpselt vasakule alla platsilt-elukõver jalg
muidu mäng on normaalne-eriti äge on see graafiline jant-naera poolex kuidas penalteid lüüakse. Mees hakkas otse lööma ja lõi täpselt vasakule alla platsilt-elukõver jalg
))
Mul on ka sellist viimatikirjeldatud kolli näha au olnud(vist 3:0 võitsin). Alati ei pruugi nullis arvega klubi saada nagu Windows Football Manageris(seal on nihukest kurja isegi küllalt tehtud): kui ma viimati Confi klubist tydinesin(koht tabelis vajus, kuigi koosseis oli norm.) ja võtsin üle D3 keskmiku Plymouthi, oli selle arvel u. 100000 ja laen u. 400000. Ent hooaja vahetuse järel andsid sponsorid üle 700 tonni. Praegu juhin D3s viikide arvult.
Kommentaar