Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga '09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nüüd on läinud tõsiseks rabamiseks ja eelmised mehed läksid minu nimekirja ülemisest otsast nagu soojad saiad.

Pärast pikka kaalumist ja vaagimist otsustas BC Nautilus pakkuda lepingut
    4.13 Pavlovic, Aleksandar [Min]

Kommentaar

Kordan ennast ja ütlen, et tundub et vana on endiselt võtmata

KK Karburaator napsab

4.14 Joe Smith [Atl]

Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Pärnu Põlvpüksid:

4.15 Renaldo Balkman [Den]

Kommentaar

Spordi Magic:
          5.1 Radmanovic, Vladimir [Cha]

Kommentaar

Jäin küll hiljaks, kuid kas tohin oma valiku veel ära teha? Ma igaksjuhuks teen.

5.2 Darren Collison [NOH]
            Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Ei ole hullu. Ma püüan nüüd tunni ajaga ka midagi välja mõtelda.

Kommentaar

Mul oleks vaja küll centrit ja kaks meest oleks valikus, aga ei lähe ma seda teed:
                Nocturn valib:
                5.3 Stephen Graham [CHA]

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
                  Jäin küll hiljaks, kuid kas tohin oma valiku veel ära teha? Ma igaksjuhuks teen.

5.2 Darren Collison [NOH]
                  Ei teagi mis nüüd teha.Reegel ju ei luba sul hiljem valida vaid peaksid ootama vooru lõpuni.

Kommentaar

Kuna antud reeglit on juba 2x nö üle lastud (Revenge ja Magic) ja rahvas kisa ei tõstnud, siis ma arvan, et pole mõtet Siimu ka kottima hakata enam. Pigem tuleb vbla mõelda reeglimuudatuste peale. On tulnud ettepanek järgmistel aastatel draft nö vabaks lasta. Et lihtsalt pickib see, kelle kord järjekorras on. Ilma ajapiiranguteta. Kõik me käime suht tihti netis ja omavahel on ka kontaktid MSN-is ja emaili teel olemas. Uus reegel võib tähendada seda, et mõne päeva jooksul tehakse 10 picki ära, teine kord on jälle kahe picki vahe kaks päeva ntx. Kui vahe väga pikaks kipub minema, siis otsitakse manager lihtsalt üles ja antakse märku jne. Et siis selline mõte mille ümber asja vormida. Ise oleksin pmst selle poolt. Teine asi oleks, et kui draft jääks praegusel kujul muutmata, siis minu ettepanek olekski, et hilinenud manager võib teha oma picki ära suvalisel ajal. Need managerid kes siis jõudsid vahepeal pickida neil vedas ja kes ei jõudnud... noh, ega nad enne ka sellega ei arvestanud, et selline võimalus üldse peaks tekkima.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                      Kuna antud reeglit on juba 2x nö üle lastud (Revenge ja Magic) ja rahvas kisa ei tõstnud, siis ma arvan, et pole mõtet Siimu ka kottima hakata enam. Pigem tuleb vbla mõelda reeglimuudatuste peale. On tulnud ettepanek järgmistel aastatel draft nö vabaks lasta. Et lihtsalt pickib see, kelle kord järjekorras on. Ilma ajapiiranguteta. Kõik me käime suht tihti netis ja omavahel on ka kontaktid MSN-is ja emaili teel olemas. Uus reegel võib tähendada seda, et mõne päeva jooksul tehakse 10 picki ära, teine kord on jälle kahe picki vahe kaks päeva ntx. Kui vahe väga pikaks kipub minema, siis otsitakse manager lihtsalt üles ja antakse märku jne. Et siis selline mõte mille ümber asja vormida. Ise oleksin pmst selle poolt. Teine asi oleks, et kui draft jääks praegusel kujul muutmata, siis minu ettepanek olekski, et hilinenud manager võib teha oma picki ära suvalisel ajal. Need managerid kes siis jõudsid vahepeal pickida neil vedas ja kes ei jõudnud... noh, ega nad enne ka sellega ei arvestanud, et selline võimalus üldse peaks tekkima.
                      Sellisel juhul pigem teine variant, sest esimese puhul võin oma valikut venitada preseason`i viimase nädalani ja väidan, et pole teie kirju kätte saanud, kuna viibisin pikalt koomas j.n.e.
                      Aga tuletan meelde, et üks härra hilinemise tõttu ju valiski sel aastal ringi lõpus. Teda sai siis kotitud või mis?

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                        Sellisel juhul pigem teine variant, sest esimese puhul võin oma valikut venitada preseason`i viimase nädalani ja väidan, et pole teie kirju kätte saanud, kuna viibisin pikalt koomas j.n.e.
                        Aga tuletan meelde, et üks härra hilinemise tõttu ju valiski sel aastal ringi lõpus. Teda sai siis kotitud või mis?
                        Ma ütlesingi ju, et selle idee ümber saab asja vormida. Ei mõelnudki, et täpselt nii peab jääma. Saab panna ikkagi mingi 3-päevase piirangu või mida iganes. Ma saan aru, et sa tahtsid oponeerida aga ma küsin siis vastu, et miks peaks keegi tahtma venitada oma picki preseasoni viimase nädalani? Kui keegi hakkab lolli mängima vms, siis saab lennukit ja asi tahe.
                        Ma nüüd täpselt ei mäleta kes sel aastal ringi lõpus valis aga sel juhul oli kottimine jah. Esiteks on mitmed managerid reeglit üle lasknud ja teiseks ei ole vox populi selle kohta midagi öelnud (va sina siis nüüd), mis annaks nagu märku vaikivast nõusolekust. Ja kui manageride meelsus on selline, et las ta siis olla nii, siis ongi ehk aeg reegleid muuta.

Kommentaar

Rashaun võtab testimisele:
                          5.5 Dorsey, Joey [Hou]

Kommentaar

Pick 5.4 jääb ringi lõppu, kui Lihula KMKP seda kasutada tahab (minu meelest tal niigi juba 19 meest).

Ja Revenge 'kottimise' ja Siimu 'mittekottimise' vahe oli see, et esimesel juhul jõudis järgmine manager oma valiku juba ära teha, teisel juhul mitte.
                            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Kuna ma õigel ajal netti tõenäoliselt ei pääse, siis teen oma picki nõksa varem ära.

Paide Pahtel:
                              5.6 Amundson, Louis [Pho]

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                                Ma saan aru, et sa tahtsid oponeerida aga ma küsin siis vastu, et miks peaks keegi tahtma venitada oma picki preseasoni viimase nädalani? Kui keegi hakkab lolli mängima vms, siis saab lennukit ja asi tahe.
                                Kui mitte valida just esimeste seas(Kwame Brown`e), siis põhjusi ju leidub: Toimub veel üleminekuid, millist rolli hakkab keegi uues meeskonnas mängima, äkki tabab koletu vigastus j.n.e.
                                Peace, ma lihtsalt märkasin reeglitega vastuolu ja kuna reeglid on ju pühad, siis küsisin mis saab.Ja kui soov on selles küsimuses reegleid muuta, siis selle poolt küll, et mingi tähtaeg oleks ja hilinenuna teen valiku siis kui saan ja võtan kes veel järel

Kommentaar

Working...
                                X