Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
real madrid: the game. Uus mäng välja tulnud. Suht mängitav mäng , aga graafika on vanaaegne. Kõige lahedam selles mängus on see , et sa saad käija kohtingutel . anda intevjuusid , osta asju ja osaleda treeningutel .
Kas ainult mul on mängijad kui treeningul või mängul olen helesinised?Ainult siis on helesinised, kui ma olen jalkaväljakul, muidu jõusaalis või kui date on on normaalne...milles viga?Sitt graafikakaart?Ei tahaks uskuda eriti kuna sel mängul juba suhtselt sitt graafika ju..
Kas ainult mul on mängijad kui treeningul või mängul olen helesinised?Ainult siis on helesinised, kui ma olen jalkaväljakul, muidu jõusaalis või kui date on on normaalne...milles viga?Sitt graafikakaart?Ei tahaks uskuda eriti kuna sel mängul juba suhtselt sitt graafika ju..
väljakul mängimine võiks vähe raskem olla. kui palli saan siis liigun edasi kui keegi tuleb vajutan triblamise nuppu, teeb paar üleastumist või rouletti ja mehest möödas, niimodi kuni karistusalani ja sealt tugev löök nurka.
Kommentaar