Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManagerLeague

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ManagerLeague

ManagerLeague

Tegemist on järjekordse uue ja põneva jalka manageriga (tegelikult mis uus...,eks ta ole juba 4 aastat olemas olnud). Mina pole sellest varem midagi kuulnud, aga kusagilt surfasin välja, et varem oli see hoopis "retro" kujunduse ja mängumootoriga, sestap mõned jalka sõbrad juba teavad seda, ent siiski...
    Mäng on praegu väga kena kujunduse ja mängumootoriga. Julgen öelda, et Dugoutile annab silmad ette. Kasvõi sellepärast, et madalas liigas olevate bot tiimide vastu mängides võitsid sa Dugis mingi utoopilise 15-0 seisuga, aga ML-s jääb asi ikka mõistuse piiresse ja tunduvalt reaalsemad on mängud.
    Jah, mäng hetkel eesti keelt ja eesti liigat ja muud sellist ei toeta, aga kelle riike seal ei ole, siis need panevad end International liigasse, muidugi ei pea. Liigat saab mängus vahetada igal juhul kui soov tekib. See eesti liigade ja keele asi seisneb ikka selles, et tuleks saada kokku paras arv mängijaid sinna, siis võimalus ka tõlkimiseks.

NB! Nüüd aga midagi huvitavat. ML üks hooaeg kestab kuu aega. Hetkel lõppes seal 53 season ja täna õhtul algab uus. See tundub võib-olla imelikuna, aga tegelikult pole siin midagi kaelamurdvat ja mulle see meeldib, sest on rohkem siis tegemist ja asi ei unune ka vast nii ära, kui tead, et päevas võiks ikka 4 korda vähemalt sees käia, et vaadata oma toimunud 2-te kohtumist ning 2hte treeningseanssi. Treening aegadel toimub ka mängu finants aruande kokkupanek. Aga vaadake ise ja saate aru.

Siin ka link nö hooaja kavale - http://managerleague.com/ml/full_schedule_popup.pl

Lühidalt, mida te mängus näiteks teha saate:
    -ajalehte/uudistesse oma viimaseid sündmusi kirjutada,teateid ja mida iganes
    -foorumis käia(väga aktiivne ülemaailmne raffas seal koos =) )
    -meeskonna koosseisu paika panna, ja teisi mängu atribuute(saab 2 erinevat salvestada kui soovite)
    -treenida meeskondlikke kui ka individuaalseid skille(minu arust väga lihtne ja huvitav süsteem)
    -panna paika kindlaid sündmusi, mis mingil aja hetkel mängus aset leiaksid(saab salvestada)
    -palgata töötajaid ja treenereid ja oma mängumehi skautida
    -sõpruskohtumis pidada ja sõbralisti inimesi lisada
    -meeskonna ülevaadet näha, samuti iga mängija oma
    -osaleda mitmetes karikasarjases; CL, Department cup, League Cup ja mängijate isetehtud Cupid
    -osta/müüa mängijaid, neid jälgida ja võrrelda
    -valida sponsor igaks hooajaks
    -uuendada staadionit ja selle lisasid
    -ning õigus...mängus on lisaks tavalisele raha nö krediit, mida saad kasutada mängus oma avataride, piltide, nimede muutmiseks, lisaks saab muuta iga mängija nime, numbrit ja lisada ka pildi, korraldada sõpruskohtumisi ja Cup´e ja muud...krediiti ei pea pmst ostma päris raha eest; saad alati mingi koguse krediiti igal hooajal, Cup´ide võidust või vaheta oma management raha kreda vastu.
    -ja muud

Vot selline lühitutvustus siis ManagerLeague´le. Ei saa kõike ka siia kirja panna, las jääda avastamisruumi kah =). Kellele vähegi need manager mängud huvi pakuvad, siis soovitan seda kindlalt proovida.

Mängu link: http://managerleague.com/
    Screenshotid(kerige alla tongue.gif): http://managerleague.com/trailer.html
    http://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!

Tundub päris hea asi olevat. Proovin järgi.

Kommentaar

mängisin seda mingi 3 kuud tagasi. olin nii jobu et panid endale afganistaani mehed meeskonda. hakkasin siis ostma ja müüma aga lõpuks tüütas ära.

Kommentaar

Pole MLi proovinud, aga soovitan kõigile Freekicki (www.freekick.org) . Pikem ajalugu, mis tähendab enam edasiarenenud mängumootorit, eesti keele ja eesti liiga toetust.
        Võib olla raske päris noortele, aga vähegi tõelist jalkamanageri austajale on hea vaheldus aeganõudva arvutis olevate manageride kõrvale. Sisaldab sarnaseid asju nagu eeltoodud mäng, ent hooaeg on siiski 3 kuud pikk ja nädalas on kaks tähtsat mängu: eurokarikas nädala sees ja eesti liiga mäng nädalavahetusel. See peaks olema inimlikum graafik, kui kaks mängu päevas - sellise tempoga pikalt vastu ei pea. Mina aga olen mänginud FKd praeguseks üle 4 aasta ja hetkel teeb seda üle 22 tuhande kasutaja.

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
          mängisin seda mingi 3 kuud tagasi. olin nii jobu et panid endale afganistaani mehed meeskonda. hakkasin siis ostma ja müüma aga lõpuks tüütas ära.
          Nuja, põhimõtteliselt vahet pole mis rahvuse mehed sinna paned, sest Eesti rahvust seal ei ole ju. Ma panin endale nt. inglased. Paremad ikka kui mingid terrokad :P

Aga siiamaani veel mängin ja nüüd esmaspäeval esimene liigamäng ka sel hooajal.
          Eelmine hooaeg poole pealt alustasin ja jäin 5ndaks ning samasse divisjoni. Seekord kavatsen kinni panna selle.
          Tulge aga julgelt mängima.
          http://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!

Kommentaar

Working...
          X