Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le
Collapse
X
-
Algselt postitas reio Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustmis kuramuse limiidid mul täis on, et sealt sealt tõmmata ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustsa pead seal saidil regristreerunud olema.
Kommentaar
-
Valmis:
Eesti liigastruktuur koos karikatega
Meistriliiga parandatud koosseisud jms
Erinevad auhinnad
Kõik Eesti klubid koos staadionite, linnade jms
Kõikvõimalik ajalugu, mis leida annab
Tegutsen Esiliiga kallal.
Tegemata:
Madalamate liigade koosseisud ja vormid
Mõndade mängijate eemaldamine(Reim, Lemsalu)
Võõrsil mängivad eestlased korda
Probleemsed kohad:
Meeskondade finantsid lähevad koledalt miinustesse
Liigade uuendusel lähevad piirkonnad sassi, st mõni tiim võib lõuna piirkonnast idasse minna jne
Ja vabandan kõikide ees, et nii kaua aega on võtnud, töö on mahukas ja aega vähe
Kommentaar
-
Algselt postitas rain. Vaata postitustaga kas on plaanis teha U17 ja U19 eliitliiga mängijad ka?
Kommentaar
-
Kes soovib oma abi pakkuda III ja IV liiga meeskondade koosseisuda lisamisel, võtku ühendust msni kaudu: mikusiku@hotmail.com
Üksinda tehes võtab see päris kaua aega ja kuna selle kuu esimese poole töögraafik on mul kaks tööl-kaks vaba, siis ei ole eriti aega. Täna jõudsin Madalamate liigade 124-st klubist 10 valmis teha, niimodi jätkates jõuaksin jaanuari lõpuks valmis, aga see tähendaks, et peaksin iga puhkepäeva arvuti ees veetma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustTra, mul on kopp ees. Olen päris päevi oma noorest elust raisanud Eesti liiga tegemisele ja nüüd siis proovisin vahepeal jälle väikest testi teha, aga pärast esimest hooaega, 31.detsembril, lööb mingi errori ette. Varem on kõik väga hästi töötanud.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Küsisin Sigames'i foorumist abi, seal lubati asja uurida. Eks näis, mis sellest välja tuleb veel. Üks on aga kindel - III ja IV liigade klubidele koosseise ei tule, liiga pikk ettevõtmine.
Kui peaks juhtuma, et pean otsast peale alustama, siis jäävad ka II liiga tiimid ilma koosseisudeta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar