Niiviisi. Tiimiks Metropool. 4liiga lõppes 18 võidu ja 4 viigiga. Ei mäleta sellest väga enam. 3 liiga lõppes aga 19 võidu ja 3 viigaga. Tean et mu mängijad võitsid kõik tiitlid ja ise managerina ka. 2 liiga lõppes just nüüd, 25 võidu(vist, ei mäleta mitu mängu oli) ja ühe viimase minuti kuradi viigiga. Lõin 81 väravat liigas, endale lasin 7 lüüa. 2 madalamete liiga karikas tuli nüüd koju ja jõudsin esimest korda Karikas finaali aga Levadia purustas mu unistused 5 vastuseta väravaga. Võitsin iga kuu manageri tiitli, mängijad nii palju ei võitnud. Üleüldse kõikde nende vabaagentide ja ML tiimide duubli noortega tunduvad need alumised liiga ülilihtsad. Karikas on väike pinge vaid. PS sain ise aasta noormängijaks 2st aastat järjest (H) 
EDIT: Karl Mööl võitis nii noormängija kui lihtsalt aastamängija tiitli + aasta tiimis olid kõik minu mängijad väljaarvatud väravavaht
EDIT veel: nüüd suutsin enne liiga lõppu veel Assistant manageriks sebida ei kellegi muu kui Martin Reimi
+ kui tema on AM siis tahavad paljud teised mängijad jbua tulla, nt on mul võimalus Tarmo Neemelole pakkuda lepingut, aga ma nii palju vast ei suuda jne

EDIT: Karl Mööl võitis nii noormängija kui lihtsalt aastamängija tiitli + aasta tiimis olid kõik minu mängijad väljaarvatud väravavaht
EDIT veel: nüüd suutsin enne liiga lõppu veel Assistant manageriks sebida ei kellegi muu kui Martin Reimi

Kommentaar