Algselt postitas ShatAp
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le
Collapse
X
-
Eesti liiga logod+ huge logos pack pani mängule i-le täpi peale!
Lihtsalt superpela nüüd
Aga seesuht jant, et Levadiaga olen päris palju mänge juba läbi teinud ja alguses esimene kuu oli hea, koguaeg võitsin jne, aga mida aeg edasi seda rohkem kaotusi tuleb...Transile 2-0, Panathinaikose käest 2 leg-i peale kokku 7-0. Pole päris kogenud ka veel FM-iga, sest see on esimene selline pikemalt mängimine FM-i seerias. Äkki keegi annab tsipa nõu, mida võiks teha/muuta et paremini mängiksid mehed. Nimelt ma ainult taktikat muutnud ja seda nurgalöögi värki, aga muud pole muutnud, et ei tea kas sellest kasu ka oleks jne. Äkki keegi annab nõu mida veel vaja oleks muuta, et mäng parem oleks ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustEesti liiga logod+ huge logos pack pani mängule i-le täpi peale!
Lihtsalt superpela nüüd
Aga seesuht jant, et Levadiaga olen päris palju mänge juba läbi teinud ja alguses esimene kuu oli hea, koguaeg võitsin jne, aga mida aeg edasi seda rohkem kaotusi tuleb...Transile 2-0, Panathinaikose käest 2 leg-i peale kokku 7-0. Pole päris kogenud ka veel FM-iga, sest see on esimene selline pikemalt mängimine FM-i seerias. Äkki keegi annab tsipa nõu, mida võiks teha/muuta et paremini mängiksid mehed. Nimelt ma ainult taktikat muutnud ja seda nurgalöögi värki, aga muud pole muutnud, et ei tea kas sellest kasu ka oleks jne. Äkki keegi annab nõu mida veel vaja oleks muuta, et mäng parem oleks ?
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustNiisiis. Ehk on lõpuks valmis ka.
Kõrgema liigade meeskondade logod on parema kvaliteediga kuid madalamate liigade omad paljud suhteliselt halva kvaliteediga. Sellepärast, et netist ei leia paraja suurusega logosid ning mõnele meeskonnale ma ei leidnud üldse. Seega, loodan, et ajab asja ära. Enjoy!
http://www.sortitoutsi.net/fm2010/do...eam_logos.html
Igasugune tagasiside on teretulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustkas sellelt lingilt ilma sisse logimata ei saa seda tõmmata?
http://www.filefront.com/15448175/Estonia_logos.rar/
ehk kõlbab nii siis.
Kommentaar
-
-
Tegelikult ma võiksin seda logode pakki veel täiendada ja suurendada kuid selleks oleks mul juba kõrvalist abi vaja. Nimelt oleks abi vaja siis logode leidmisel.
Meeskonnad, mille logod on veel puudu:
IV Liigad
Tõrva FC Warrior
SK Tääksi
Tartu Quattromed
Lõuna-Läänemaa JK
FC Lelle
FC Metropool Pärnu
Pärnu WC Guwalda
Tallinna FC Ahtamar
Tallinna SK Mercury
Trummi SK
FC Toompea 1994
SK Tapa
III Liigad
Tallinna LiVal Sport
FC Hansa United
Rummu Dünamo
Põltsamaa JK Sport
Viljandi JK Kotkad
Maardu Esteve
Tallinna FC Štrommi
FC A&A Kinnisvara
II Liigad
Jõhvi JK Orbiit
Põhja-Tallinna SK
Kel neist ülalpool toodud meeskondade logodest olemas või teab kust saada, võtku mu PM-i kaudu ühendust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar