Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huhh. Lõpuks on see pingeline hooaeg läbi.
    See, mis toimus, oli väga ulmeline. Enne viimast vooru oli seis selline:
    1. Trans 69p
    2. Kuressaare 69p
    3. Palivere 68p
    4. Vaprus 68p
    Viimase vooru poolajal oli veel võimalus, et kõik neli meeskonda lõpetavad 70 punkti peal ja meie oleks seega olnud võitjad, kuid lõpuks suutsid Kure ja Trans kaotada. Lõpliks tabel kujunes selliseks:

Karikasarjas ei vedanud kahjuks loosiga ja nii pidime juba 2.ringis vastu astuma FC Florale. Suutsime kõik 90 minutit vastu pidada ja sammusime lisaajale, kus pidime aga kahjuks uueks hooajaks Florasse siirdunud Ingemar Teeveri väravast 0:1 kaotuse vastu võtma.

Enne hooaega liitusid meiega Bert Klemmer, Krister-Kaspar Rannamaa, Albert Anissimov, Kevin Ingermann, Martin Ustaal, Eduard Komarov, Sashi Chalwe ning regenid Raimond Gross, German Acevedo ja Laion.
    Suvel lisandusid Trevor Elhi, Sergei Lepmets, Marko Meerits ning regenid Nikao ja laenuga Levadiast Margo Leimann.

Chalwest lootsin kohe suuri tegusid, kuna tegi siiski Sambia koondise kapteniga. Kahjuks mängis ta vaid 11 mängu, kun sai pidevalt vigastada. Vähemalt mängis need mängud hästi.
    Nikao oli vast parim ost, brasiillasest ründaja lõi 9 mänguga 6 väravat, andis 4 res söötu ja oli 3 korda mängu parim.
    Teivan oli sel hooajal kahvatum, tema arvele jäi 25 mänguga 15 väravat.

Uue hooaja eesmärk on siililegi selge - püsimajäämine.

Kommentaar

aga jah, alates 2015 liigamänge enam nagu ei toimu... mingi kala on sees igatahes

Kommentaar

Ei oska öelda kahjuks, millest see tulla võib.

Kommentaar

Ja nii see lõppeski - http://yfrog.com/6f38454443p , http://yfrog.com/1s56780028p - Eesti vallutamise quest. Nüüd tuleb veel euroopas hullu panna. Esimene aasta Rosenborgilt napilt viimase minuti 2-3 kokkuvõttes kaotus. Järgmine aasta jälle.

EDIT: http://yfrog.com/6d74602401p - lõpuks

Kommentaar

Transferiaknas tõin sisse tasuta Lucien Mettomo ja Reggiana reservidest Giuseppe Alesi tasuta, rohkem midagi ei liigutanudki. Mitu trialit oli ka, aga tase ei lubanud meeskonda tuua. Väga mitu mängijat tõin sisse enda teisest meeskonnast, Levadia II'st.
            Sõprusmängud olid enamjaolt Venemaa Meistriliiga meeskondadega, tuli vastu võtta väga napid kaotused, Zeniidi reservid sai võidetud 3-1. Lõpuks tegin ka enda teise meeskonnaga mängu ja võitsin 1-0. Superkarikas kuulus mulle 2-0.
            Liigas võitsin 4 esimest mängu väravate vahega 18-0, kuid siis tuli vastu Flora ning pidin võtma hooaja esimese kaotuse liigas vastu. 0-1, Zahhovaiko, 90+4.
            Karikas võitsin kõiki masendava eduga kuni 5 ringini, kui vastu tuli Tulevik. Pidin vastu võtma 1-2 kaotuse, kusjuures võiduvärav löödi 90. minutil Jevdokimovi poolt.
            Liigas võitsin vahepeal jälle 9 mängu järjest, väga hea väravate vahega, kuid siis pidin kaotust tunnistama jällegi Tulevikule, jällegi Jevdokimov suutis skoorida, 0-1.
            Siis tulid juba Meistrite Liiga kvalifikatsioonimängud, esmalt APOEL vastu. Võõrsil suutsin esimesel poolajal ette minna 2-0, kuid lõpus lõi väsimus välja ja APEOL surus väga rängalt. Vastutasuks said nad omale 2 väravat, seis jäi 2-2. Kodus suutsin 0-0 peal hoida, olime edasi. Järgmiseks vastaseks sai Levski, võõrsil pidin tunnistama 0-2 paremust, kuid kodus suutsin viigi peal hoida.
            Sattusin siis Euro Cupi, vastu tuli Dinamo Bukarest, võõrsil 0-0, kodus 1-0, Sander Puri.
            Viisin meeskonna Euro Cupi alagrupiturniirile, kus vastaseks olid Aston Villa, Braga ja Shakthar - ei olnud just väga hea loos. Jäin alagrupis viimaseks väravatevahega 1-18.
            Liigas suutsin vahepeal Florale 3 korda ära panna ning ühe korra viiki, mis sai väga tähtsaks, kuna viimased 4 mängu ma kõik kaotasin.
            Liiga lõppseis:

Selle aasta transferiaken oli väga tihe:

Hetke meeskond on selline:

Suvel on veel liitumas Moskva CSKA paremkaitsja, Real Sociedadist hüljatud keskpoolik ning Ajaxi reservi keskpoolik.

Kommentaar

Esimene hooaeg IV liigas lõpes Metropooliga, aasta algul liitusid meiga umbes 15 uut mängijat, enamus said ka koha põhivõistkonnas.
              Tulemused olid sellised - Liiga võit, 22st mängust 21võitu ja 1viik, väravatevahe 91-3. Madalamate Liigade Karikas tuli karika võit, väravatevahega 29-3, Eesti Karikas tuli samuti karika VÕIT, väravatevahega 26-2. Eesti Superkarika võitsin ka ära, finaalis olin 1-0 parem Florast. Et pole just halvad tulemused esimese hooaja ja IV liiga võistkonna kohta. Nüüd loodan et saaks Euro CUPis vähemalt ühe võidu.

Kommentaar

okei, olen liiga kaua sellest asjast eemal olnud ja minu jaoks jääb hetkel kõik väga segaseks. kas need lingid mis esimeses postis on siis legaalsed ? ses suhtes et on need õige või peaksin kusagilt mujalt otsima veel midagi ?

Kommentaar

Küll te olete ässad. Minu Florakad ei suuda ennast üldse väikeste vastu motiveerida ja alati peab viimaste minutiteni närveerima, et võit ikka ära tuleks. Vähemalt on mingi x-mänge järjest suudetud värav lüüa ja pikemat aega juba kaotuseta ning 7 vooru enne lõppu on edu Levadia ees soliidsed 14 punkti.

Koondisega 3 kaotust järjest, ainult Ojamaa oskab mängida.

Kommentaar

WTF, 19. aprill 2010 ja uut liigakalendrit pole veel ikka

Kommentaar

Mul oli sama viga, lahendasin nii et tõmbasin uuesti selle mikusiku viimase faili ning alustasin uuesti, nüüd enam ei ole seda muret.

Kommentaar

Ei tea mis teha, esimene hooaeg tip-top mehed panid nagu hobused.
                        Teine hooaeg 1 võit 8 mängu peale ülejäänud viigid/kaotused, mida teha ?

Kommentaar

1. juuni ja ikka pole midagi toimunud, nalja teete, et pean uuesti hakkama või? :S

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                            1. juuni ja ikka pole midagi toimunud, nalja teete, et pean uuesti hakkama või? :S
                            teistes liigades on mängud ?

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                              Tee Holiday uue hooajani.

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust
                                okei, olen liiga kaua sellest asjast eemal olnud ja minu jaoks jääb hetkel kõik väga segaseks. kas need lingid mis esimeses postis on siis legaalsed ? ses suhtes et on need õige või peaksin kusagilt mujalt otsima veel midagi ?
                                Ole marurahulik, kõik on legaalne

Aga selle kalendri uuendamise asjas ärge mind süüdistage ja ka abi on minult raske saada. Mina olen kõigest väike vaene foorumikasutaja, kes selle asja valmis tegi, FMi probleemid on need, mis selle ära rikuvad.

Kommentaar

Working...
                                X