Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis case on? http://yfrog.com/j1asdkqp / http://yfrog.com/0gasdadhp

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
      väike putukas lihtsalt? natuke valus on aga neela alla, küll üle saad.

Kommentaar

Ei valus ei ole, putukas oli minu poolt seekord, tähendab esimene pilt oli see kuidas tegelt läks, nimelt sain 1-3 suhkamist, lihtsalt imestasin sellise asja üle

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
          Tegelikult ma võiksin seda logode pakki veel täiendada ja suurendada kuid selleks oleks mul juba kõrvalist abi vaja. Nimelt oleks abi vaja siis logode leidmisel.
          Meeskonnad, mille logod on veel puudu:

IV Liigad

Tõrva FC Warrior

Kel neist ülalpool toodud meeskondade logodest olemas või teab kust saada, võtku mu PM-i kaudu ühendust.
          Tõrva Fc Warrioril on sama logo rinna peal nagu Valga Warrioril.

Kommentaar

jah, mul ei koostatagi enam kalendreid, tegin new game, aga seekord ilma eesti liigata.

Kommentaar

Miks mul tiimis terve eluaeg juba mignid Harmony probleemid on? Kuidas neid lahendada saab?

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                jah, mul ei koostatagi enam kalendreid, tegin new game, aga seekord ilma eesti liigata.
                Jep ,mul juhtus sama asi, ainult aastal 2011.Uhke, hea, et aint paar nädalat raisku ei läinud Üldiselt muidu hea patch ja suuured suured paid mikusikule.
                Suhkruhaige

Kommentaar

Kui homme meeles on, siis kirjutan SI foorumisse sellest probleemist. Tuletage mulle meelde siis.

Kommentaar

Tuhnisin veidike SI foorumis, seal on selle kalendrimure kohta küsitud ka, aga mingit reaalset vastust ma ei leidnudki. Seega kahjuks ei oska öelda, mis värk sellega on.

Kommentaar

No kurat, 2017 lõppes siis see kraam ,kalendrit uut ei tule. Just sain Eurost edasi ja puha...

Kommentaar

jahm, paistab et madalamad liigad on kerge jalutus käik, alustasin 4 lääne liigast ja 22 mängu jooksul sain aint ühe viigi ülejäänd võidud, värvate suhe oli +60, sisse lasin aint 9 väravat lüüa.
                        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Keegi tark võiks uurida mis teema selle kalendriga on. Rosinapakk oleks teenitud.

Kommentaar

Ja sõnu polegi vaja:

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                              Ja sõnu polegi vaja:

pilt
                              Mängul oli täismaja?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                                Mängul oli täismaja?
                                Ei. Sellega on mingi kamm. 625 inimest mahutab staadion, 100 istekohta. Liigas on keskmine pea 600 inimest, aga euromängudel käib ainult 100.

Edit: olgu siis öeldud, et võõrsil suutsime täiesti võrdselt mängida, raiskasime ära 5 clear cut change'i ja saime 0:5 kaotuse.

Kommentaar

Working...
                                X