Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mikusiku Eesti liiga FM 2010-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii, 12 hooaega Paliverega seljataga ja aeg teha natuke kokkuvõtteid.
    Karikakapis on 5 Eesti meistritiitlit, 3 karikavõitu ja 6 Superkarikat. Lisaks veel natuke muud pudi-padi.
    Ise olen tõusnud klubi legendiks ja ootan vaikselt uut staadionit, mis võiks tulla minunimeline
    Hetkel veel on läbi aegade edukaim mängija Roman Teivan, kes on osa võtnud 269-st liigamängust ja löönud 168 väravat. Aga see ilmselt muutub varsti, sest meeskonnas on sellised staarid nagu kapten Tõnu Ilves ja 20-aastane lätlane Aleksandrs Visnakovs.
    See hooaeg oli vast läbi aegade üks parimaid meil, kuid tuleb tõdeda, et võistkonnas on ka konkurents suurem kui kunagi varem.
    Meistriliigas tuli siiski paar koperdust, aga üldiselt läks päris hästi ning lisaks karikale ja Superkarikale panime ka MLi taas kotti.
    Meistrite Liigas oli ka ilmselt parim hooaeg, kuid kahjuks paar ebaõnnestunud hetke rikkusid meie 2. või 3. koha võimalused alagrupis. Hämmastav on asja juures see, et ainukesed 4 punkti saime alagrupi võitja Interi käest!

Koondise olen triivinud kolme aastaga umbes 100 kohta kõrgemale. Hetkel oleksime valikgrupi liidrid, kui poleks tulnud tobedat kaotust Sloveeniale.
    Andekamatest noortest on meil Marseille's palliv Kevin Larin ning Udinese täht Mikk Lõsanov. Lisaks olen kodustanud kaks Palivere aafriklast - Konan Konate ja Habib Nwankwo. Viimane neist, tõsi küll, pääseb koondisse vaid juhul, kui keegi on vigastatud.

Eesti on vallutatud, ees ootab Euroopa!

Kommentaar

Kas ka IV liiga meeskondade mängijad pon õigete nimedega, kui jah siis kust saab tõmmata?

Kommentaar

IV liiga meeskondadel pole õigeid nimesid ju.

Kommentaar

Algselt postitas saso09 Vaata postitust
          läänes küll on

Kommentaar

Lõunas ei ole, vähemasti Aspen ja Navi pole.

Kommentaar

Algselt postitas saso09 Vaata postitust
              Mida Sa selle all silmas pead? Kas mängijate nimesid? Neid jah ei ole.
              Tõmbamise lingi saad selle teema esimesest postitusest.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                Nii, 12 hooaega Paliverega seljataga ja aeg teha natuke kokkuvõtteid.
                Karikakapis on 5 Eesti meistritiitlit, 3 karikavõitu ja 6 Superkarikat. Lisaks veel natuke muud pudi-padi.
                Ise olen tõusnud klubi legendiks ja ootan vaikselt uut staadionit, mis võiks tulla minunimeline
                Hetkel veel on läbi aegade edukaim mängija Roman Teivan, kes on osa võtnud 269-st liigamängust ja löönud 168 väravat. Aga see ilmselt muutub varsti, sest meeskonnas on sellised staarid nagu kapten Tõnu Ilves ja 20-aastane lätlane Aleksandrs Visnakovs.
                See hooaeg oli vast läbi aegade üks parimaid meil, kuid tuleb tõdeda, et võistkonnas on ka konkurents suurem kui kunagi varem.
                Meistriliigas tuli siiski paar koperdust, aga üldiselt läks päris hästi ning lisaks karikale ja Superkarikale panime ka MLi taas kotti.
                Meistrite Liigas oli ka ilmselt parim hooaeg, kuid kahjuks paar ebaõnnestunud hetke rikkusid meie 2. või 3. koha võimalused alagrupis. Hämmastav on asja juures see, et ainukesed 4 punkti saime alagrupi võitja Interi käest!

Koondise olen triivinud kolme aastaga umbes 100 kohta kõrgemale. Hetkel oleksime valikgrupi liidrid, kui poleks tulnud tobedat kaotust Sloveeniale.
                Andekamatest noortest on meil Marseille's palliv Kevin Larin ning Udinese täht Mikk Lõsanov. Lisaks olen kodustanud kaks Palivere aafriklast - Konan Konate ja Habib Nwankwo. Viimane neist, tõsi küll, pääseb koondisse vaid juhul, kui keegi on vigastatud.

Eesti on vallutatud, ees ootab Euroopa!

Mis klubid siis selle ajaga meistriliigast läbi on käinud?vaatasin,et suurklubi sillamäed meistriliigas ei näe
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  Mis klubid siis selle ajaga meistriliigast läbi on käinud?vaatasin,et suurklubi sillamäed meistriliigas ei näe
                  MLis ühtegi huvitavat meeskonda polegi olnud. Küll aga Esiliigas, kus pallib hetkel ka Sillamäe, mängivad ka meeskonnad JK Liverpool Pub, Reaal, Maardu Esteve ja Tartu Metec.
                  Ka Flora on Esiliigas ära käinud vist.

Kommentaar

Proovisin ka eesti liiga ära. Algatuseks kestvad kiiduavaldused autor Mikusikule!

Aga paar küsimust ka:
                    1) Alustasin Eesti III liigast, hooaja lõpus tõusin üleminekumängudega II liigasse. Hooaegade vahel hankisin omale (tasuta) terve trobikonna uusi mängijaid ja 2 nendest ei saa mul järgmisel hooajal kuni üleminekuakna avamiseni (01.juuli) mängida, kuna on "käesoleval hooajal" juba teise võistkonna eest mänginud.
                    Mis point sellega on? Nad olid mõlemad eelnenud hooajal mänginud II liiga ida/põhi satsi eest, kuhu mina ka tõusin. Kas see on takistuseks, et mehed terve kevadringi vahele peavad jätma? Hooaegade arvestus käib ikkagi Euroopa järgi?

2) Varasemalt küll juba küsitud küsimus siin, aga kas neid logosid ilma sisselogimata ka kuidagi saab? Seda faili, mille kuramusevaim kunagi üles pani, ei eksisteeri enam.

Aga üldiselt on tore ja raskesti ennustatav projekt, madalamate liigade karikas sain II liiga satsi käest penaltidega lutti, nädal hiljem sama koosseisu ja peaaegu identse taktikaga võitsin Suures Karikas penaltidega Florat, kes mängis parimas võimalikus koosseisus

Kommentaar

Algselt postitas kastjan Vaata postitust
                      1) Alustasin Eesti III liigast, hooaja lõpus tõusin üleminekumängudega II liigasse. Hooaegade vahel hankisin omale (tasuta) terve trobikonna uusi mängijaid ja 2 nendest ei saa mul järgmisel hooajal kuni üleminekuakna avamiseni (01.juuli) mängida, kuna on "käesoleval hooajal" juba teise võistkonna eest mänginud.
                      Mis point sellega on? Nad olid mõlemad eelnenud hooajal mänginud II liiga ida/põhi satsi eest, kuhu mina ka tõusin. Kas see on takistuseks, et mehed terve kevadringi vahele peavad jätma? Hooaegade arvestus käib ikkagi Euroopa järgi?
                      See peaks olema nii, et nad on juba varem selle aasta jooksul klubi vahetanud. Siis tuleb tõesti suveni oodata.

Kommentaar

Kolmandal hooajal suutsin Floraga jõuda Meistrite liigasse, alagrupp : real,chelsea ja olympiakos. Chelseaga suutsin kodus 1:1 mängida, 2 nappi kaotust olympiakosele ja realilt 2sauna . Kahel korral võitsin Meistri Liiga ja 1 karika, esimesel hooajal jäin teiseks liigas.

Kommentaar

on minulgi see liiga kunagi ammu siit võetud ja ohh seda üllatust. aasta on 2015, eesti karika mängud suures hoos, kuupäevaks 15 juuni, küsitakse vaikselt juba champions cup mängijaid kuid mitte ühtegi liiga mängu !?

pole ma ssiin just kõige aktiivsem aga kudagi meenub et ka tõesti mul siis mingi vanem versioon kus oligi see bug sees ?

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust
                            on minulgi see liiga kunagi ammu siit võetud ja ohh seda üllatust. aasta on 2015, eesti karika mängud suures hoos, kuupäevaks 15 juuni, küsitakse vaikselt juba champions cup mängijaid kuid mitte ühtegi liiga mängu !?

pole ma ssiin just kõige aktiivsem aga kudagi meenub et ka tõesti mul siis mingi vanem versioon kus oligi see bug sees ?
                            eip seda lihtsalt juhtub, mul on paarkorda sama lugu olnd et liiga uut kalendrit ei teki:S
                            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust

mul juhtus kahjuks sama moodi, pärast seda läksin välismaale ära

Kommentaar

Kas 10.3 patch ka sobib?

Kommentaar

Working...
                                X