Mul on selline küsimimus, et kas mängu vaatamine sel ajal kui sind platsil ei ole on mõtekas või mitte? Kuskilt olen kuulnud, et mängu vaadates väheneb sinu mänguaeg.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA2k10
Collapse
X
-
Simides vist visatakse üldjuhul rohkem punkte ka. Vähemalt mulje on selline jäänud.Algselt postitas Bayern1989 Vaata postitustMul on selline küsimimus, et kas mängu vaatamine sel ajal kui sind platsil ei ole on mõtekas või mitte? Kuskilt olen kuulnud, et mängu vaadates väheneb sinu mänguaeg.
Kommentaar
-
3 staeli ja blokki olen saand korraAlgselt postitas Katk Vaata postitustKüsimused suurele ringile:
Kas keegi on suutnud mängus 75 punkti visata või 10 kolmest visata või triple double teha või 3 steali ja 3 blocki teha?
teised on ikka kaugele jäänud veel
Kommentaar
-
hv.ee seal NBA 2K10 teema alla on mingi väikene hetkel 3 ja otsime juurde aktiivseid.Algselt postitas foorumid Vaata postitustkuhuuu `????
Kommentaar
-
Mul sai just läbi esimene hooaeg NBAs. Võitsime Nuggetsiga tiitli ära, olin ka finaali MVP
.
Isiklikku statistikasse kogus mõnigi ilus nr, enim punkte mängu 43, assiste 18 (2x), 6 reboundi(2x), 3 blokki (Chris Paul ohvri rollis:P), 5 stiili (2x). 82-st mängust alustasin põhis vaid korra, kuid olen rahul. Keskmiselt 14,4p seejuures veel väga hea visketabavusega. Otsustasin jätkata Nuggetsis ka uuel hooajal. Olen 72 ovrl PG.
Kommentaar
-
Tõmbasin endale teisele arvutile ka selle ning peale proovimängu esimesi minuteid sai selgeks, et olen armunud. Olen kaua oodanud sellise gameplay'ga mängimist. Tahaks juba teada mida nad siis veel 2K11's teevad. Hetkel nii palju kui sain tegin ennnast PG'ks. ning sain siis suveliigast edasi ning valisin Miami Heati training Campi kuna neil ei ole PG'st superstaari ning kergem oleks midagi saavutada.
Kommentaar
-
Ei vedanudAlgselt postitas foorumid Vaata postitustKrt! kunagi ei tohi lasta mängida sõbral, kes ei oska. oli spursi viimane treening mäng, ja ma olin juba kindel,et saan , sest olin teisest mängijast kõvasti parem ja lasin sõbral mängida. Ta ei osanud mängida ja tänu temale kukkusin D-liigasse :S
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar