Naeb valja nagu Grid F1 masinatega...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 2010
Collapse
X
-
Tra rsk ma lihtsalt ei suuda ära oodata millal PC variant välja tuleb.
Sure või ära.
Kunagi pole nii suure ärevusega ühtegi mängu oodanud. :PEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kolm päeva pead veel kannatamaAlgselt postitas Iceman Vaata postitustTra rsk ma lihtsalt ei suuda ära oodata millal PC variant välja tuleb.
Sure või ära.
Kunagi pole nii suure ärevusega ühtegi mängu oodanud. :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTra rsk ma lihtsalt ei suuda ära oodata millal PC variant välja tuleb.
Sure või ära.
Kunagi pole nii suure ärevusega ühtegi mängu oodanud. :P
Kommentaar
-
F1-s ei ole vihma ?Algselt postitas Iceman Vaata postitustpehmelt öeldes pettumus on see mäng ja jään ootama rf2'te, kus on ka vihm olemas.
Career mode on seal ikka korralik ?
Kommentaar
-
vihm täitsa olemas.
career mode...ma ei tea...algul saad valida kas lotuse, hrt või virgini. Ise sõitsin lotusega. teine etapp oli mul austraalias, sõit oli märg. suht nagu kinni liimitud rajale nagu arcade mode's kohane.. saab vajutada 100% gaasi, 100% pidurit, isegi kui tc on offis. Bahrainis lõppes mul sõit üsna varakult, 11 ringil tuli raja esimeses sektoris puncture (rehv lõhkes) siis enne seda panin ühele õrnalt tagant sisse ja sain drive tru...midagi sellel sisse sõidetaval ei juhtunud...seega oli mul lisaks drive trule rehv lõhkenud ja ei näinud enam mõtet edasi sõita...ma sõitsin nagu 20% sõidu irl distantsist ja seega 5 ringi jäi mul sõita veel vaid..
3. etapil sepangis sain kvalis Q3'e. viimasena siis. Alonso jäi esimesena välja...tegin aja Q2's mis viis mind Q3'e 5 minti enne lõppu ja keegi peale seda oma aega enam ei parandanud...ebareaalne ja nii saingi Alonso ees Q3'e. Seal tuli mul 7. koht. Sõidus siis läksin 7. kohalt boksi..samal ringil tuli ka paljud teised ja sealt oma taskust lasti mind siis alles koha pealt ära, kui kõik teised olid rajale läinud...ehk mu boks kestis faking 11sekki...kui 11 sekki täis sai siis insener veel ütles "thats the perfect pit stop"
like wtf??? Väga ebareaalne on asi.
rajale sain siis 23. kohal ja sõidu lõpetasin 18. kohal..
Peale sõitu ei saa mingit statsi kh vaadata... -.- ei lap charte ega fastest laps tabelit.
Damage system on ka täielikult pettumus.
Graafika ongi pmst ainuke mis on hea sellel mängul.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse