Tehke nii, et tooge Inglise kõige madalamast liigast klubi PL-i. Siis on tegemist ja huvi küllaga. Ise FM08s olen 2 madalaima liiga klubiga kõik karikad ära võitnud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010 - Küsimused ja vastused
Collapse
X
-
LLM - üks teetähis teile, aujahimeestele.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustTopeltpost küll aga FM ära ei tüüta teid või? Ise ei suuda küll ennast väga motiveerida enam.
Kommentaar
-
Sellega on nii, et see käib hooti. Üks periood paned kõvasti. Siis mitu mitu kuud ei taha näha (ja hea on, sest see võtab nii palju aega ära :P) ja siis mingi hetk tuleb isu taas tagasi... ja nii juba CM 00/01-st saati...Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustTopeltpost küll aga FM ära ei tüüta teid või? Ise ei suuda küll ennast väga motiveerida enam.
Kommentaar
-
Jama editoriga veits , pane hullumoodi raha mingile klubile või alusta mõne Premi satsiga ning võta editoris neilt kõik põhimeeskonna mehed ära .Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustAinus asi mis ma enda jaoks avastanud olen, on see, et network mängu on palju põnevam mängida ning seda mängiks ka siis kui isu läinud.
Kommentaar
-
Tekitaks veel veits arutelu. Kas teile ei tundu, et liigas olevad vastased enda pidevalt üsna nõrkade meestega täiendavad? Olen Real Sociedadiga teisel hooajal La Ligasse tõusnud ning praegu võitlen kolmanda koha peale, teadagi kelle järel aga Barca on nt toonud endale Hamit Altintopi, Adil Rami ja Portost Falco. Need kutid on tulnud kõik päris suurte rahade eest ning tase on päris kehv. Real on aga toonud Salomon Kalou ja Pepe, et milleks või nii?!Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Nii et päris 1,8,14 ja 20 läbi ei löö.So, we cannot make these broad strokes of “1, 8, 14 and 20″ because:
* Every player is at a different development point in their career
* All training facilities are of different qualities
* All coaches are of different qualities
* All players require different skills to be emphasised or maintained depending on their “natural” strengths and weaknesses“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar