Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010 - Küsimused ja vastused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tehke nii, et tooge Inglise kõige madalamast liigast klubi PL-i. Siis on tegemist ja huvi küllaga. Ise FM08s olen 2 madalaima liiga klubiga kõik karikad ära võitnud.

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
      Topeltpost küll aga FM ära ei tüüta teid või? Ise ei suuda küll ennast väga motiveerida enam.
      LLM - üks teetähis teile, aujahimeestele.

Kommentaar

Topeltpost küll aga FM ära ei tüüta teid või? Ise ei suuda küll ennast väga motiveerida enam.
        Sellega on nii, et see käib hooti. Üks periood paned kõvasti. Siis mitu mitu kuud ei taha näha (ja hea on, sest see võtab nii palju aega ära :P) ja siis mingi hetk tuleb isu taas tagasi... ja nii juba CM 00/01-st saati...

Kommentaar

Ainus asi mis ma enda jaoks avastanud olen, on see, et network mängu on palju põnevam mängida ning seda mängiks ka siis kui isu läinud.
          Algselt postitas JT8055
          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Ainus asi mis ma enda jaoks avastanud olen, on see, et network mängu on palju põnevam mängida ning seda mängiks ka siis kui isu läinud.
            Jama editoriga veits , pane hullumoodi raha mingile klubile või alusta mõne Premi satsiga ning võta editoris neilt kõik põhimeeskonna mehed ära .

Kommentaar

Tekitaks veel veits arutelu. Kas teile ei tundu, et liigas olevad vastased enda pidevalt üsna nõrkade meestega täiendavad? Olen Real Sociedadiga teisel hooajal La Ligasse tõusnud ning praegu võitlen kolmanda koha peale, teadagi kelle järel aga Barca on nt toonud endale Hamit Altintopi, Adil Rami ja Portost Falco. Need kutid on tulnud kõik päris suurte rahade eest ning tase on päris kehv. Real on aga toonud Salomon Kalou ja Pepe, et milleks või nii?!
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Arsenal tavaliselt ostab Genoast Francesco Modesto ja isegi siis kui ma tegin Genoaga,siis müüsin ta maha, kuna oskusi mehel loomulikult pole.

Kommentaar

Pean ka nõustuma. Enda vaatevinklist on muidugi lust vaadata kuidas põhikonkurendid endale kräppi kokku ostavad ning seejärel oma taset nõrgendavad..

Kommentaar

Kõige rohkem sitta ostavad endale mänju ja reaal, mõlemad ostavad kümnete miljonite eest mängijaid , kellel alla poolte skillidest on korralikud

Kommentaar

mulle on ka selline tunne jäänd et suured nõrgendavad ennast millegi pärast makstes suuri summasi mõtetute meeste eest, FM tahab vist et sul endal lihtsam oleks või?
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

So, we cannot make these broad strokes of “1, 8, 14 and 20″ because:

* Every player is at a different development point in their career
                        * All training facilities are of different qualities
                        * All coaches are of different qualities
                        * All players require different skills to be emphasised or maintained depending on their “natural” strengths and weaknesses
                        Nii et päris 1,8,14 ja 20 läbi ei löö.
                        “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Tahaks enne FM11 väljatulekut veel üht mängu mängida FM10s . Keegi oskab soovitada mõnd tiimi ?

Kommentaar

Genoa F.c. või
                            Wolverhampton

Kommentaar

ma soovitaks Veikkausliigast miskit tagumise otsa meeskonda. paras pähkel...

Kommentaar

Kui tahad parajat pähklit siis alusta San Marino koondise ja San Marino klubiga ja proovi võita kõik mis annab võita.

Kommentaar

Working...
                                X