13 mängu Wizardsis ja sealt Lakersisse kus olen põhi PG, lill ja elu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA2k11
Collapse
X
-
Lappan My Playerit. 6.0 pikk ja PG. Alustasin oma teekonda draftis, kus esimese mängu hindeks sain C+ ja teise F. Jõudsin kõik mängud draftis ära pelada ja valiti 2. round 5. pick Wizardsi poolt. Tegin summer circuiti ära ja sain 15 mehe hulka NBA'd mängima. Esimsesed mängud olid rasked ligi 6-7 pallikaotust mängus. Lõpuks hakkas asi paranema ja jõudsin ka esimeste double-double'iteni. Samas Wizardsil läheb liigas suht sitasti 14-20 on suhe. Wall aind isetseb ja trõjusin ta lõpuks pingile. Kui põhis alustasin hakkasime järjemööda mänge võitma (Boston, Heat, Knicks). Viskasin ka mängus esimesed 30 punkti. Nüüd lasin ennast müügilehele panna ja sattusin Golden State Warriorsisse. Seal aind Monta Ellis isetseb ja teeb koguaeg mõttetuid viskeid. Panin ka esimest korda dunki NBA's. 11 punkti ja 7 assisti mängus keskmiselt praegu.
Kommentaar
-
Olen ka väikestviisi toksinud seda "my playerit" ja jõudnud teise hooaja play-offidesse. Drafti teisest ringist valis mind (6'3" athletic PG) Sacramento, kus algul läks päris hästi ja liikusime PO kursil, kuid siis vahetati põhilauavõitleja Dalembert arulageda vusaja Rip Hamiltoni vastu ja rong hakkas allamäge liikuma. Enne trade deadline'i vahetati mind omal soovil Miamisse, kus tulime ka meistriks. Isiklikud statsid olid stiilis 24ppg, 7apg (veerandajad 5 min).
Teisel hooajal olen olnud muidugi pidurdamatu. The Big 3 on taandatud rollimängijateks, kui rünnakul palli tahavad, siis võtku lauast. Minu näitajad põhihooajal: 40.3ppg (63% visketabavus, kolmesed 44%), 3.6 apg, 1.9 stl. Põhihooaja mängude saldoks jäi 75-7. Hetkel madistan PO teises ringis Orlandoga või noh, lüpsan oleks õigem sõna. Mehe overall on tõusnud 99 peale, kuid osadel skillidel on arenguruumi veel küll. Järgmine hooaeg on minu decision tõsta raskusastet ja liituda Mavsiga, et Dirk ikka virtuaalse sõrmuse ka sõrme saaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar