Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FIFA Manager 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
    Pole seda mängu kunagi mänginud ja küsimus ka.

Kas seal mängus oled ainult taktik või saad ka ise mängida?
    Oled taktik ja samas saad mängida ka.
    Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
      Oled taktik ja samas saad mängida ka.
      vanemates versioonides oli Fifa Manager ühilduv sama aasta Fifaga, kas see aasta samamoodi? Ehk siis kui sul on Fifa 11, siis mängid Fifa Managerist seda.

Kommentaar

Midagi saab seal jah fifaga koos teha. Minu arust on see nii et teed Fifa manageris nagu taktikad ja asjad ja siis kui tahad saad mängida seda mängu fifa 11 läbi. Nii vähemalt oli kunagi mingi fifaga!

Kommentaar

Ma siin mängin praegu seda Fifa Manageri ja ostsin just endale Lewandowski ( mängin man cityga ja adebayor sai ülipika vigastuse) Aga ma ei saa Lewandowskit nüüd teist korda järjest mängu panna, nimi on tal seal squad listis punane ja paremal on ikoon kus taustaks on mingi karikas ja ees on stopp märk, et mida see tähendab?

Ja ehk keegi oskab öelda, mis moodi ma seal ise nagu mängijaga mängida saan? Ega ometi raha ei pea selle teenuse eest maksma? Päris raha siis ma mõtlen.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Tegu vist Euroopa Liiga mänguga, seega ei saa ta samal hooajal kahe erineva klubi eest eurosarjas mängida.
            Teisele murele pole lahendust, sest Manageri põhimõte on ikkagi klubi juhtimine

Kommentaar

Nii, hooaeg siis läbi Man cityga.
              Täiendustest nii palju, et juurde ostsin vaid 2 meest, Kim Källstromi hooaja alguses ja jaanuaris oli sunnitud ost Lewandowski, kel oli Borussias käsil hea hooaeg. Adebayor siis sai vigastada jaanuari alguses ja oli täpselt kuni hooaja lõpuni vigane. Lewandowskiga jäin rahule, 11 mängu ja 6 väravat. Källström mängis 21 mängu ja lõi 5 väravat.
              Muudest mängijatest Silva, 0 väravat ja 26 väravasöötu...
              Tevez lõi 42 väravat 47st mängust.

Premier liiga hooaja esimene pool oli väga positiivne, detsembri alguses kuni kuu lõpuni olin isegi liigaliider, 19 mänguvooruga kaotasin selle koha Chelseale, kui nad jõudsid samale punktide arvule, aga väravatavahe oli neil parem.
              Premier liiga tulemused suuremate klubidega:
              City - Tottenham 0:0, teine mäng võõrsil kaotasin 1:2
              City - Liverpool võõrsil 1:1, kodus 1:3 kaotus
              City - Manu kodus 2:0 võit, võõrsil tõelises thilleris 3:4 tuli kaotus vastu võtta.
              City - Arsenal 0:0 ja teine mäng kodus 1:0
              City - Chelsea 1:1, teine mäng võõrsil 1:3 kaotus.

Hooaeg läks väga kesiselt Manul ja jaanuaris siis, kui Manu oli 12. kohal, vallandati SAF Asendajaks siis sai ameti kõrgendust üks abitreener kes tõi hooaja lõpuks Manu 6. kohale
              Liverpool oli aga väga võimas, võitsid siis premier liiga.

Kodu vorm oli mul suurepärane, vaid üks kaotus tuligi ja see oli siis Liverpooli vastu.
              Hooaja viimased voorud olid väga ärevad, tihe võitlus oli siis CL'i kohtadele Arsenali ja Tottenhamiga. paar mängu enne hooaja lõppu olin lausa 5ndaks kukkunud, aga kuna viimased 5 mängu olid natukene lihtsamad vastased mul, siis õnnestus voor enne hooaja lõppu tõusta 3. kohale, viimases mängus siis Boltoniga viigistasin, aga see õnneks ei tähendanud midagi. Jäin küll 3. kohast ilma, aga peamise eesmärgi sain täidetud, CL'i pääsemine järgmine hooaeg. Tottenham kaotas siis viimase mängu 1:3 Tottenhamile.
              Kuyt ja Torres lõid kahepeale 61 väravat Premieris. ^^

League cup'i võitsin siis ära, finaal oli Wembleyl Nott. Forestiga mille võitsin siis 3:2,
              Earnshwa viis 35minutil juhtima nottinghami, 73ndal minutil Källström aga viigistas. Lisaaja 107 minutil Milner viis City juhtima 2:1, aga 117minutil Mckenna viigistas. Edasi siis mõtlesin, et tulebki penaltit aga õnneks 120+1 minutil Richards tõi selle liiga tiitli Cityle ära.
              Teel finaali suurtest siis võitsin Liverpooli 4. ringis 3:2 kodus ja veerandfinaalmäng oli ka kodus Spursi vastu mille võitsin 1:0, poolfinaalis võitsin mõlemas mängus Borot 2:1.

Euroopa liigas aga loositi mind kokku Rosenbergi, Dinamo tbilsi ja Göteborgiga.
              Esimeses mängus natukene alahindasin Rosenborgi ja kaotasin 2:1, aga ülejäänud teised 5 mängu võitsin kõik ära, Göteborgi 3:0, 3:0, Rosenborg 1:2, 2:1 ja Dynamo Tbilsi 1:0 ja 2:0, edasi loositi kokku mind Auxerre'ga, 0:2 ja 2:2 ja sain üldskoori 4:2 võiduga edasi, järgmises ringis loositi kokku mind ukraina klubi Dnipro'ga kelle alistamises olin üsnagi raskustes, tänu võõrsilväravate löödud arvuga sain edasi, võõrsil siis kaotasin 3:4 ja kodus võitsin teise mängu 1:0, Tevez lõi alles 87 minutil värava. Edasi loositi mind kokku türgi klubi Fenerbachega kelle vastu siis ka langesin veerandfinaalis. 2:2 mõlemad mängud ja penaltites tuli alla vanduda 8:7 skooriga.
              Finaalis nad mängisin Celticuga ja 4:2 võitsid Euroopa liiga.

Fa Cupis aga 4 ja 5. ring võitsin vastavalt Sunderlandi 3:2 ja Readingut 2:0, veerandfinaalis tuli alla vanduda Evertonil, 0:1, 75.minutil lõi Saha värava.

Järgmiseks hooaja siis tõin meeskonda paremale äärele veel Jesus Gamezi, veel plaanin kedagi vasakule äärele tuua ka. Keskkaitsesse täiendusi vastu pole vaja ja teistes liinides pole ka vaja täiendusi. Laenault tuleb tagasi muidu 2 ründajat kes tegid päris palju skoori laenul olles, Caicedo siis Levantes lõi koguni 21 väravat ja Bellamy championshipis 16, veel tulevad osad mehed tagasi keda saab kasutada järgmine hooaeg on Weiss ja Onuoha. Teised tundmatud nimed saadan tagasi laenule.

Klubi kõrval veel juhendan ka Horvaatia koondist. EM 2012 valikgrupis siis olen koos Saksamaa, Kreeka, Valgevene, Norra, Azerbaijani ja Luxembourgiga. 5 mängu on peetud ja olen valikgrupi liider.
              Norrat võitsin 2:1, Luxembourgi 4:0, Kreekat 2:1, Azerbaijani 3:1 ja Valgevenega tegin 2:2 viigi. Valikgrupis olen siis mõistagi koos Saksamaaga eest ära rebinud, 13punkti mõlemail, Norral 8, Valgevenel 6, Kreeka ja Azerbaijan 4 ja Luxemburgil 1 punkt.

Sai vist kõik öeldud nüüd.

A igatahes mäng meeldib väga mulle. Just see, et näitab ka loosimise toimumist meeldib mulle.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Pool hooaega on siis läbi.

Premieris tõusin just esimeseks esimest korda. 19. voorus siis alistasin Manu 1:0 ja Chelsea sai üllatus kaotuse west bromilt.
                See hooaeg pole Liverpool üldse nii võimas, kui eelmine hooaeg nad olid.

CL'is olin siis ühes grupis Real Madridi, Baseli ja Panathinaikosega. Esimese mängu suutsin viigistada realiga 0:0, teised mängud siis kõik võitsin ja Realile kaotasin kordusmängus 1:2 Alagrupi võit tuli aga ära, tänu sellele, et Real Madrid suutis ühe mängu kaotada Baselile.
                2. ringis loositi kokku siis mind Lyoniga.

transferitest nii palju, et Lewandowski saatsin laenule tagasi Borussiasse. Kahetsen seda otsust kuna just peale lepingu sõlmimist hakkas ta korralikult mängima. Aga noh asemele tõin ühe suure hispaania ründelootuse, Atlehtic Bilbaost 19 aastase Muniani. 19st mängust oli ta la ligas 15 väravat löönud. Balotelli plaanin siis suvel maha müüa kindlasti. Suht kehvake on.
                Veel tõin klubisse Klavani, laenuga siis. 15 mängu on ta mänginud, kirja on saanud ühe res. söödu ja keskmine hinne on tal 6.89, Kolarov on aga 19 mängu mänginud samal kohal ja keskmine hinne 6.5

Kaitse on mul siis üsna tugev. Kõige vähem olen väravaid sisse lasknud. Suurte klubide vastu mängin formatsioonis 4-5-1. Põhikoosseis siukstes mängudes oleks mul
                Tevez
                Silva Barry Milner
                Toure De Jong
                Klavan,Toure, Richards, Boateng
                Hart

Aga vähe nõrgemate klubide vastu mängin formatsiooniga 4-4-2, keskel siis on üks ründavam poolkaitsja (Källström või Barry) ja siis üks kaitsvam poolkaitsja.

Praegu veel just tegin ka 2 mängu Premier liiga üllataja Watfordiga, liiga mängu võitsin 1:0 ja liiga karika veerandfinaal mängule läksin natukene veel tugevama koosseisuga, et mingit üllatust ei juhtuks seal ja paistab, et reageerisin üle. Seni FM'i minu ajaloo suurim võit tuli, 7:0
                Ja Hart on siis hoidnud juba 8 mängu järjest värava puhtana.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

Kui Mankul on Fergie Time, siis Cityl on 13 mängijat väljakul.

Kommentaar

Oih...unus sealt äärelt 2 meest ära võtta.
                    Tegijal juhtub.
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

Kommentaar

Miks sa Citysse veel ühe ründaja ostsid??? Seal on alguses 4 ründajat ja isegi kui sul sai 1 vigastada siis 3 alles ju?!?!?!
                      Miks UPDATE 3 pole??? Uued transferid ja paar parandust ei teeks paha!

Kommentaar

Algselt postitas CmartinC Vaata postitust
                        Miks sa Citysse veel ühe ründaja ostsid??? Seal on alguses 4 ründajat ja isegi kui sul sai 1 vigastada siis 3 alles ju?!?!?!
                        Miks UPDATE 3 pole??? Uued transferid ja paar parandust ei teeks paha!
                        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Fifa 11 ja fifa manageri 11 arvutinõuded.

Kas fifa 11 ja fifa manageri 11 nõuded on samad? kuna mul fifa 11 hästi ei tööta siis ei lähe fifa manager 11 ka peale?

Kommentaar

Algselt postitas manager17 Vaata postitust
                            Kas fifa 11 ja fifa manageri 11 nõuded on samad? kuna mul fifa 11 hästi ei tööta siis ei lähe fifa manager 11 ka peale?
                            Peaks minema küll. Mul jookseb u. 2 aasta vanusel Samsung R509 läpakal päris normaalselt, vahest mõtleb natuke ning 3D mode läägib vahete vahel. Aga tõmba enne demo ja vaata, kuidas jookseb.

Enda mängust ka natuke, olen jõudnud hooaega 2060/61 ning terve aja mänginud ManU- ga. Võitnud u. 40 PL tiitlit, u.30 CL tiitlit ning kordades teisi karikaid kokku üle 130 karika.
                            Algselt postitas fitti
                            Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

24/7 mängidki v ?

Kommentaar

Algselt postitas GPRO Vaata postitust
                                24/7 mängidki v ?
                                Ei, u. 8 kuuga jõuab niimõndagi, lisaks oli mul jaanuaris kopsupõletik ning kodus polnud põhimõtteliselt mitte midagi muud teha.
                                Algselt postitas fitti
                                Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Working...
                                X