Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'www.hattrick.org\'

Originally posted by Devil
    Täiesti tavaline, et hatis on väravatelööjate arvepidamisega probleeme. Ärge nii väga muretsege, lootke parem, et hooajalõpuks oleks kõik paigas.
    Minu arust on hatis täiesti tavaline, et alati mingi asi seal ei funksi-foorum on seal maas üle päeviti, kunagi ei olnud terve hooaeg cup top skoorereid võimalik vaadata, liigas ei saanud meeskonnad top skoorerite eest oma 200k kätte(tegelt vist viivitusega said hiljem), näiteks praegu on kogu hat maas-just sel hetkel kui mul on vaja tänaseks mänguks oma koosseis välja panna, jne...
    Selliseid asju võiks vähem esineda kuna vaikselt viskab juba kopa ette. Aga jah, vähemalt ei küsita selle mängu eest raha.
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Aga jah, vähemalt ei küsita selle mängu eest raha.
      Jah .. juba vanasõna ütleb, et kingitud hobusele suhu ei anta.

Kommentaar

Ega ükski asi ei saagi täiuslik olla. Mulle küll meeldib, et vahel on midagi perses ja sis jälle närvitsed. Jumala lõbus ju
        308

Kommentaar

/me vaatab et siin pole yldse mainitud, et viimase hooaja Eesti meistriks tuli Treix United manageriga GM-Treix eesotsas ning karika võitis eelnevalt 3 korda Eesti Meistriks tulnud Luige United, manageriks siis Ouroboros. Luige kyll plaanis kuldset duublit, aga ei õnnestunud. Teise koha nii karikas kui meistrivõistlustel sai Vahe Tera aka pmasing.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Tegelt oli GM-Treix aka Martin veel tublim, tänu temale saavutas Eesti U-20 MMil pronks medali. Suur aplaus talle, tõeline täkk .
          Suur aplaus ja tänu ka kõigile treeneritele, kes tegid selle võimalikuks. Treenides oma noori, päevast päeva .

Kommentaar

Originally posted by Chobram

logisin minagi siis yle pika aja h2tti....m6tlesin, et vaatan mis mul seal toimund on:
            asun 5. liigas ja kuskil keskel...et see tulemus siis kehv.
            vaatasin ka finantsi ja kartsin halvimat...et mingi suur miinus.
            minu yllatusex aga oli mul raha hoopis plussis ja seda lausa 13 milli
            kuna pole h2tti m2ngind eriti, ega p88ra ka tulevikus sellele erilist r6hku, siis ei tea kui suur raha see seal on. Igatahes MZ olex see ikka sigasuur summa
            oi oi chob mis sinust saanud on!!
            Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

saanud on see, et ma kandix selle raha hea meelega MZ ymber

Kommentaar

krdi sitt lugu :P
                pole enam häti nii kaua sisse logind, et meeskond käest ära võetud.
                kogu see vaev mida ma nägin, et meeskonda neljandasse divarisse viia on luhta läinud :P
                Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

logisin minagi siis yle pika aja h2tti....m6tlesin, et vaatan mis mul seal toimund on:
                  asun 5. liigas ja kuskil keskel...et see tulemus siis kehv.
                  vaatasin ka finantsi ja kartsin halvimat...et mingi suur miinus.
                  minu yllatusex aga oli mul raha hoopis plussis ja seda lausa 13 milli
                  kuna pole h2tti m2ngind eriti, ega p88ra ka tulevikus sellele erilist r6hku, siis ei tea kui suur raha see seal on. Igatahes MZ olex see ikka sigasuur summa

Kommentaar

5 liiga kohta on 13m vägagi vajalik summa. V liiga ostab selle rahaga endale terve koosseisu treenitavaid. tugevamatele klubidele, on see yhe treenitava raha, täkkudest ma rääkima ei hakka.

Kommentaar

Originally posted by 3rk1

krdi sitt lugu :P
                      pole enam häti nii kaua sisse logind, et meeskond käest ära võetud.
                      kogu see vaev mida ma nägin, et meeskonda neljandasse divarisse viia on luhta läinud :P
                      Tee siis uus tiim, ja näe uuesti vaeva , tasub ära .

Kommentaar

njah, kuid MZ on juba südame võitnud
                        Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

see juba on midagi
                          Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

MA ka MZi peland aga no nüüd vähemalt 1 mäng veel proovitud ja välja praagitud

Kommentaar

proovisin ka siis selle MZ ära ja millegiga see ei üllatunud pigem pettunud olin kuna võimalused seal väiksemad ja eriti see transfer teema käib vastukarva kuid ilmselt ma juba liiga veteran hattrickis ja minuarust hattrick -one and only mäng on .
                              See minu arvamus siis

Kommentaar

mis jutt et MZ on jama, MZ on palju üksikasjalikum ja lähedasem päris manageri tööle

Kommentaar

Working...
                                X