Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ee.. keskmine palk 191 000 ja kõik kokku 3 819 990, hooaja jooksul kusjuures pool miljonit kasvanud.. ja sellega tuli IV võit. muidugi mul on veidi multiskillsed mehed ka.
Mul võtavad 3 õige täkumat meest palganumbriteks juba 4 700 000
Järelikult olen kuskil vales suunas liikunud.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
hattrick'i tase on nii palju tõusnud, et V liiga on mingi šedööver või?
paar aastat tagasi sai suhteliselt leige huviga pelades hõlpsasti III liigas püsitud. aktiivseid kasutajaid oli tollal isegi paar tuhat tükki rohkem kui praegu.
Pigem just langenud. Ei kujuta hästi ette, kuidas viiendast saab välja kukkuda, kui siis ainult tahtlikult või viiendast alustades.
Ise võitsin teist korda järjest oma neljanda ära, aga kolmandasse esialgu veel ei roni, kuna käes on trennivahetus. Keskväljapede elu muutus igavaks, proovin nüüd äärtega mässata.
ohoo.. sain oma pea nelja-aastase ht ajaloo jooksul esimese foorumibanni.. siiani arvasin, et on ainult kirjutamiskeeld aga lugeda ka ei saa.. noh, pole hullu, eks peale 24h teeb tasa:P
Kommentaar