Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Medal on juba kindel. Nüüd on küsimus, mis värvi see tuleb. Midagi kirkamat võiks minu poolt juhitud kunagise noortekoondise medali kõrvale tekkida küll.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mina\'s ka lõpuks neljandas oma täkuarmeega. Kaua sai oodatud seda päeva. Aga eks kukkumine tuleb seda valusam.
Eesti lapsukesed on muidugi meeliülendavalt head.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
a ma jäin 3. korda järjest 6.liigas teiseks ning nüüd otsin põhjusi, miks ma 5.liigasse pole pääsenud.
alustuseks vahetasin treenerit ja ka koosseisu muutmine käib.
a millal üldse uus hooaeg hakkab.
Peale oma kolmandat hooaega sain nüüd lõpuks 5ndasse liigasse. Ülikõva hooaeg oli, ühtegi liigamängu ei kaotanud ja karikas vist pääsisin 3ndasse ringi ja siis kaotasin penaltiseeriaga.
Liiga võidust vist pole mõtet loota aga ehk sinna keskele saab platseeruda.
Minu üle pika aja esimene hooaeg, mida alustasin poole pealt, lõppes lõpuks 6.ndas liigas kuuenda kohaga. Nüüd kogun veidi raha, võtan parema treeneri ja keskendun paremate mängijate ostuks.
Hooaja lõpetasin III.4\'ndas liigas kuuendana. Eriti ei kurda aga võib-olla väärinuks kõrgemat kohta, a vähemalt sain kvalifikatsioonimänguga ekstra trenni osadele meestele. Eile panin müüki 2 extra-terrestrial rünnet ning täna lisandub neile üks supernatural rünne ning üks titanic ründaja. Kellel huvi vaadaku neid mängijaid \"FC 6lid\" tiimi alt ning alati võite mängijate kohta küsida lisainfot otse minult(privaatsõnum abiks).
KÕIK MINGE MU MEHI OSTMA NÜÜD!!!
Kommentaar