******Mida sa ajad koll
kuule tont oled sa ise ja ära levita laimu siin kuna ma pole lasknud midagi sul ära kustutada vaid lasin oma tiimi sotimaal ära kustutada.
Ennem mõtle mida sa suust välja ajad ,kui sa selline pikkade juhtmetega vend oled kes igast sõnast valesti aru saad siis kellel sind koondise treenriks on vaja ,suuga ehitad suure linna aga kui tegemiseks läheb siis....alla igasugust nulli.
Ausalt öeldes nii valelikku ja kahepalgelist inimest pole varem kohanud nagu seda on niinimetatud repsor Lua lua
ärge keegi TSA poolt küll hääletage mingi valus tont...saatis kirja hattricki et mul inglismaa account ära kusutatakse...mõttetu vend mis see sinu asi on palju mul accounte on lammas....

Ennem mõtle mida sa suust välja ajad ,kui sa selline pikkade juhtmetega vend oled kes igast sõnast valesti aru saad siis kellel sind koondise treenriks on vaja ,suuga ehitad suure linna aga kui tegemiseks läheb siis....alla igasugust nulli.
Ausalt öeldes nii valelikku ja kahepalgelist inimest pole varem kohanud nagu seda on niinimetatud repsor Lua lua

Kommentaar