Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ise mängisin kunagi palju lolli, ning siiani vaatan suuremaid võistluseid. Lolli competitive scene on ikka ülikõva. Kõige hiljutisema Worldsi osad kohtumised olid põnevamad kui ükskõik mis jalka mäng sel hooajal. Samas playoff formaat on alati liigast etem, vahet pole mis spordiga tegu.
Minu jaoks on kõige "vaadatavam" Counter-Strike. Ise väiksena ei mänginud, aga veetsin tunde sõbra kõrval istudes, kes seda oma mingite Saksa online sõpradega mängis.
Minu jaoks on kõige "vaadatavam" Counter-Strike. Ise väiksena ei mänginud, aga veetsin tunde sõbra kõrval istudes, kes seda oma mingite Saksa online sõpradega mängis.
Ma mängisin CS 1.6 kunagi. Eesti-Vene serverites. Ansip4mo oli peamine troll tol ajal
Vaatasin huvi pärast mingit CS:GO turna mängu hiljuti. Ma ei tea milles asi on aga ise mängida oli ikka palju lõbusam. Tõenäoliselt peab mängus sees olema veits, et aru saada millist skilli teatud asjad vajavad. Kui ise ammu mänginud ei ole, siis sellest teadmisest on puudu.
Tõsiselt? Recoil jms ehk üks on suurepärane mäng, mis vajab pingutust, ja teine on Blackout. Konsoolil ma muidugi arvaks ehk vastupidi, kuid arvutil pole üldse küsimust.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tõsiselt? Recoil jms ehk üks on suurepärane mäng, mis vajab pingutust, ja teine on Blackout. Konsoolil ma muidugi arvaks ehk vastupidi, kuid arvutil pole üldse küsimust.
Kummaski pole tõsiseltvõetavat ranking süsteemi, et kuidagi saaks kellegi pingutust hinnata.
Tegelt PUBG võlu oligi algusest osaliselt see, et toores ja vigane on lahe. Aga sellest väsib ära, eriti kui miljonimängu väga ei tuunita pidevalt vaid ainult mingeid skinne jms lisatakse.
Kummaski pole tõsiseltvõetavat ranking süsteemi, et kuidagi saaks kellegi pingutust hinnata.
Tegelt PUBG võlu oligi algusest osaliselt see, et toores ja vigane on lahe. Aga sellest väsib ära, eriti kui miljonimängu väga ei tuunita pidevalt vaid ainult mingeid skinne jms lisatakse.
Pole vist ammu proovinud, jookseb suurepäraselt. Täna öösel tuleb suurem live update kah.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar