isad mängisid omal ajal ikka Doomi 4kesi või Duke Nukemit 16kesi, LANis
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
eSports
Collapse
X
-
Rohkem Isad jooksid tatikana sõpradega Runescapes Wildernessis ringi.Algselt postitas cabron Vaata postitustisad mängisid omal ajal ikka Doomi 4kesi või Duke Nukemit 16kesi, LANis
Kommentaar
-
Runescape mängisid üheksakümnendate lapsed. Doomi aga kuuekümnendateAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustRohkem Isad jooksid tatikana sõpradega Runescapes Wildernessis ringi.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ma üheksakümnendate laps, kuid runescape ei mänginud. cs 1.6 oli meie külas populaarne.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmjaasa on verified isa.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
cs 1.6 oligi runescape kõrval teine mäng, mida vast iga 90ndate laps on reaalselt mingi perioodil korralikult niiöelda nolifenud. Ja noh San Andrease/Vice City map ja mõni kood on samuti paljudel meeles.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa üheksakümnendate laps, kuid runescape ei mänginud. cs 1.6 oli meie külas populaarne.
Kommentaar
-
Just nagu Õige Cs oli enne Go-d.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustÕige rune oli ikka see mis enne 3d oli
Kommentaar
-
Robin Kool nimetati siis TOP20 CS:GO mängijaks. Pole paha tegelt. Mulle meeldib, et väga eestlastlikult millegagi silma ei paista, aga stabiilne ja töökas vms.
Kommentaar
-
Esports on kõik competitive videomängud kas siis arvuti või konsooligaAlgselt postitas _AI_ Vaata postitustKas esport on ainult arvutimängud või ka playstation and xbox?
Kommentaar
-
Clement Ivanovi võidud tiimiga pole vist enam ammu uudiseks.
Huvitav, aga keegi ajakirjanikest ei pakkunud teda aasta sportlaseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar